Konya’da 3 TIR Birbirine Girdi: 2 Ölü, 1 Yaralı

Konya’nın Ereğli ilçesinde 3 tırın karıştığı kaza sonucunda 2 vatandaş yaşamını yitirirken bir kişi ise yaralandı. Araç içinde sıkışıp kalan İlyas Tufan ile İsmail Aylıdere'nin, yapılan inceleme sonucunda hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı ise Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla alakalı geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Konya’da 3 TIR Birbirine Girdi: 2 Ölü, 1 Yaralı

Feci kaza saat 16.30 civarında Konya Ereğli karayolu Hortu mevkiinde oluştu. İlyas Tufan’ın sürdüğü 26 LA 787 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde İsmail Aylıdere'nin yönetimindeki 42AHZ422 plakalı tır ile çarpıştı. 2 çarpışmanın şiddeti ile şarampole yuvarlanırken Bu esnada Hasan Çetin yönetimindeki 61K10902 plakalı tır ise aile derenin kullandığı tırın dorsesine çarptı.

Kazada deyim yerindeyse paramparça olan araçların sürücüleri İlyas Tufan ile İsmail Aylıdere ve yanında bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen Suriye uyruklu bir vatandaş yaralandı.


Diğer sürücü Hasan Çetin ise kazadan yara almadan kurtulmayı başardı. Araç içinde sıkışıp kalan İlyas Tufan ile İsmail Aylıdere'nin yapılan inceleme sonucunda hayatını kaybettikleri belirlenirken yaralı ise Ereğli Devlet hastanesini kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.