Klozeti kar beyaza çeviren temizlik tüyosu! Kimyasalları karıştırmanıza gerek kalmayacak

Klozetinizdeki inatçı lekelerden kurtulmak için 4 malzeme yeterli! Sirke, karbonat, çay ağacı yağı ve limon suyu ile tertemiz tuvaletler sizi bekliyor! İşte ayrıntılar...

Klozeti kar beyaza çeviren temizlik tüyosu! Kimyasalları karıştırmanıza gerek kalmayacak

Tuvalet temizliğinde klasik çamaşır suyu yerine çevre dostu bir alternatifle tanışmaya ne dersiniz? Klozetinizi bembeyaz yapacak, aynı zamanda çevreye duyarlı bir temizlik karışımını sizler için keşfettik.

Tuvaletler, zaman içinde kireç birikimine maruz kalarak lekelenir. Bu sert mineral, çoğu zaman çamaşır suyu gibi güçlü kimyasalların kullanılmasını gerektirir. Ancak, artık çevre ve sağlık dostu bir karışım ile tuvalet temizliğini gerçekleştirmek mümkün!

İhtiyacınız olan malzemeler:

tuvalet temizliği karbonat ve çay ağacı yağı

1 su bardağı beyaz sirke

1/2 su bardağı karbonat

10-15 damla çay ağacı yağı

1 limon suyu

Bu karışımı hazırlamak için adımlar:

Sirkeyi tuvalete dökün: Sirke, mineral lekeleri ve kireçleri çözmeye yardımcı olur.

Karbonatı serpiştirin: Temizlemek ve kötü kokuları gidermek için karbonat kullanın.

Limon suyunu ekleyin: Tuvaletinizi ferahlatmak ve parlatmak için limon suyunu karışıma ekleyin.

Karışımı tuvalete uyguladıktan sonra en az yarım saat bekleyin. Bu süre zarfında karışımın etkili olmasına dikkat edin. En etkili temizlik için bir fırça yardımıyla ovalama yapabilirsiniz. Son olarak, tuvaleti iyice çalkalayarak durulayın.

Kimyasal içermeyen bu karışım, çamaşır suyu gibi sert kimyasallardan kaçınmanızı sağlayarak tuvalet temizliğini çevre dostu bir şekilde gerçekleştirmenin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyor. Bu basit ve etkili karışım ile klozetinizin pırıl pırıl parlamasını sağlamak artık çok daha kolay ve sağlıklı!