Kaymakamın Makam Aracına Tır Çarptı

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde freni boşalan tırın dorsesinde yüklü odunlar, Uluborlu Kaymakamı Ali Kantilav’ın makam aracının üzerine devrildi. Kazada makam aracı kullanılamaz hale gelirken, makam aracını süren koruma polisi ise yararlandı.

Kaymakamın Makam Aracına Tır Çarptı

Trafik kazası Eğirdir ilçesi Ağılköy'de meydana geldi. Sefa Ok yönetimindeki 32S2057 plakalı odun yüklü tır, Ağılköy virajına geldiği esnada freni boşaldı. Sürücüsünün hakimiyetinden çıkan tır, hemen önünde seyretmekte olan Uluborlu Kaymakamı Ali Kantilav’a  ait 32AA108 plakalı makam aracına çarptı.


Tırın dorsesinde yüklü odunları makam aracının üzerine boşalırken makam aracının hurdaya döndüğü kazada aracı kullanmakta olan Kaymakam Kantilav’ın koruma polisi Adem Kaban yaralandı.


Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen yaralı koruma polisi Adem Kaban, ambulans ile Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uluborlu Kaymakamı Ali Kantilav’ın Şarkikaraağaç Kaymakamı Talha Atalay Teymur ile Sütçüler ilçesine yeni atanan kaymakama ziyarette bulunduğu, dönüşte 2 kaymakamın Teymur’un makam aracına bindiği, tırın çarptığı koruma aracının ise hemen peşlerinde seyir halinde olduğu öğrenildi.