İlk Görüşte Aşk: Damat 77, Gelin 90 Yaşında

İstanbul Avcılar’da sağlık sorunları sebebiyle gittikleri sağlık ocağında tanışan 90 yaşındaki Habibe Özdemir ile 77 yaşındaki Muharrem Erdoğan, ilk görüşte birbirlerine aşık olup nikah masasına oturmaya karar verdi. Evlilik teklifinin kendisinden geldiğini dile getiren Habibe Özdemir, ‘Birbirimizi sevdik. Beğendim, oldu’ ifadelerini kullandı.

İlk Görüşte Aşk: Damat 77, Gelin 90 Yaşında


Hayat arkadaşını kaybettikten sonra Cihangir Mahallesi’nde tek başına yaşamak zorunda kalan 4 çocuk babası 77 yaşındaki PTT’den emekli Muharrem Erdoğan ile aynı mahallede ikamet eden ve daha önce evlilik yapmayan 90 yaşındaki Habibe Özdemir, 7 yıl önce sağlık sorunları sebebiyle gittikleri aile sağlığı merkezinde tanıştı. Görüşmeye başlayan Özdemir ile Erdoğan, yaşamlarının geri kalan kısmını beraber geçirmeye karar verdi.

Çift, Avcılar Belediyesi’ne müracaat işlemlerini gerçekleştirerek evlenmek istediklerini beyan ettiler. Nikahlarını, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin kıymasını istediler.


Nikah Şahitleri, Tanıştıkları Sağlık Ocağının Personelleri Oldu

Çiftin nikah şahitleri ise Cihangir Aile Sağlığı Merkezi görevlileri yaptı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yaşlı çiftin nikahlarını kıyarken evlilik cüzdanını da 90 yaşındaki gelin Habibe Özdemir’e verdi. Habibe Özdemir ise evlilik teklifinin kendisinden geldiğini dile getirerek, 'Birbirimizi sevdik. Sevdim, beğendim' ifadelerini kullandı.


Avcılar Belediye Başkanlığı Hançerli ise ‘Bugün çok özel bir nikah kıydık, onlar çok heyecanlı onların heyecanı bize de bulaştı’

Dedi.