İki Harry Potter görüntüsü arasındaki 1 farkı 4 saniyede görebiliyorsanız, bir sihirbazın gözlerine sahipsiniz!

Sihirbaz mısın? Yoksa bir muggle mı? İki Harry Potter resmi arasındaki farkı 4 saniye içinde bularak öğrenin.

İki Harry Potter görüntüsü arasındaki 1 farkı 4 saniyede görebiliyorsanız, bir sihirbazın gözlerine sahipsiniz!

Farkı bulun bulmacaları, görsel becerilerinizi ve zihinsel çevikliğinizi keskinleştirmenin mükemmel yollarıdır. Neredeyse aynı olan iki resim arasındaki farkları bulmak zor bir iş olduğundan, gözlem becerilerinizi ve ayrıntılara dikkatinizi zorlarlar.

Günümüz dünyasında, güçlü zihinsel yetenekler her zamankinden daha önemlidir. Farkı bulma oyunları, gözlem becerilerinizi geliştirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi canlandırmanın harika bir yoludur.

Bu nedenle, beyninizi çalıştırırken aynı zamanda zaman öldürmenin eğlenceli bir yolunu arıyorsanız, fark bulmacaları harika bir seçenektir.

Bir şeyleri gözlemleme konusunda ne kadar yeteneklisin? Hadi bulalım.

Farkı Bulun - 4 Saniyede 1 Farkı Bulun

Aşağıdaki resimde “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı” filminden Harry Potter, Hermione Granger ve Ron Weasley'nin iki fotoğrafı gösterilmektedir.

spot-1-difference-in-harry-potter-picture.jpg

Bu nokta fark resmi, 3. Harry Potter filmi Azkaban Tutsağı'ndan bir kare. Üç ana karakterin tümü - Harry, Hermione ve Ron, fotoğrafta görülebilir. İki resim birbirinin aynı olmasına rağmen aralarında bir fark vardır. Bu farkı fark etmek çok zordur. 4 saniyede bulabilir misin?

Hadi başlayalım. Senin zamanın şimdi başlıyor.

Bir fark bulma oyununu başarıyla tamamlamak, hafızanızı ve görsel algınızı geliştirmenize ve ayrıca konsantre olma yeteneğinize yardımcı olacaktır. Henüz farkı fark ettiniz mi? Zaman geçiyor!

Süre doldu. Harry Potter resmindeki tüm farklılıkları görebildiniz mi? Verilen sürede iki resim arasındaki farkları tespit edebilenleri tebrik ederiz. Farkları belirleyemediyseniz endişelenmeyin çünkü size çözümü sunmak üzereyiz.

Farkı Bul Çözümü

İşte iki Harry Potter ve Azkaban Tutsağı resmi arasındaki fark:

spot-1-difference-in-harry-potter-picture-solution.jpg