Husumetli İki Grup Arasında ki Tartışma Kanlı Bitti! 2 ölü

Mersin Tarsus ilçesinde eskiden aralarında henüz bilinmeyen nedenle husumet bulunan iki grup gençleri arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Silahların ateşlendiği kavgada 22 yaşlarında ki iki genç hayatını kaybetti

Husumetli İki Grup Arasında ki Tartışma Kanlı Bitti! 2 ölü

22 yaşlarında ki 2 genç hayatını kaybetti

2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavga olayı Mersin Tarsus ilçesinde yaşandı. 

Edinilen bilgilere göre Tarsus ilçesine bağlı bir mahallede bulunan ve aralarında husumet bulunan iki grup gençleri arasında geçtiğimiz akşam yan baktın sebebiyle tartışma çıktı. Yolda karşılaşan iki grup gençleri arasında kısa sürede çıkan "yan baktın " kavgası arbedeye dönüştü ve araya giren mahalleli tarafından kavga ayrıldı.

2 genç kurşunların hedefi oldu

Ancak gençler kısa bir süre sonra tekrar buluştu ve kavga yeniden alevlendi. Silahların ateşlenmesiyle birlikte grupta bulunan 22 yaşlarında ki Bünyamin Davarcı ve Ender Yıldırım yaralandı. Diğer grupta bulunan kişiler olay yerinden hemen kaçarken, Davarcı ve Ender hemen en yakın hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen 2 genç hayatını kaybetti. 

Polis geniş güvenlik önlemleri aldı

Polis olay yerinde inceleme yaparken, olayların daha da büyümemesi için çevrede güvenlik önlemleri alındı. Öte yandan kavgaya karışan ve gençlerin ölümüne sebep olan  A.S., E.D., E.D., E.D. ve A.C.Y isimli 5 kişi silahlarıyla birlikte göz altına alındı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.