Hastane Yolunda Kaza! Karı Koca Can Verdi

Samsun'da rahatsızlanan eşini hastaneye götüren sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçen otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada karı koca can verdi, 2 kişi yaralandı.

Hastane Yolunda Kaza! Karı Koca Can Verdi

Hastane Yolunda Kaza

Samsun'da yaşayan Candan ailesi hastane yolunda kaza geçirdi ve karı koca can verirken, 2 kişi de yaralandı. Gelen bilgilere göre Samsun Terme karayolunda Gülşen Ertap isimli sürücünün kullandığı özel otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve Fahri Candan'ın idaresinde ki araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Karı Koca Can Verdi

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa süre içinde kaza bölgesine gelen ekipler, otomobilde bulunan 60 yaşındaki Ziynet Candan'ın hayatını kaybettiğini, eşi 60 yaşındaki Yakup Candan ile Fahri Candan ve diğer araçta ki Gülşen Ertap'ın yaralandığını belirledi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hemen hastanelere kaldırıldı. AncakYakup Candan da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili olarak inceleme  başlatılırken, Yakup Candan'ın rahatsızlanan eşi Ziynet Candan'ı hastaneye götürdüğü, dönüşte de kazanın yaşandığı belirtildi.