Hadi İpucu: Barış Manço Nereli?

Hadi 'nin 12.30 yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan soruda arkadaşım eşşek ve bugün bayram şarkılarını söyleyen sanatçı Barış Manço 'nun nereli olduğu soruldu.

Hadi İpucu: Barış Manço Nereli?

Akıllı telefon bilgi yarışması uygulaması Hadi 'nin bugün 12.30 'da yapılacak olan yarışmasına ait ipucu sorusu yayımlandı.

Hadi 'nin İnstagram kanalı üzerinden yayımlanan soruda bugünün konusunun Barış Manço olduğuna yer verildi. Söz konusu soruda Barış Manço 'nun memleketinin neresi olduğu sorusu soruldu.

Hadi 'nin İnstagram kanalı aracılığıyla yayımlanan ipucu sorusunda şu ifadelere yer verildi:

Hadi bugün 12.30’da!

İpucumuz 7’den 77’ye hepimizin abisi,  Türkiye’de rock müziği  öncülerinden bir Devlet Sanatçımızdan geliyor. Yılların eskitemediği Arkadaşım Eşşek, Bugün Bayram şarkılarını hala çocuklarımızla söylediğimiz  sanatçımızın adını bilmeyen var mı? Bir de Hemşerim Memleket Nire desek?

BARIŞ MANÇO NERELİ?

Hadi 'nin bugünkü ipucu sorusunda Arkadaşım Eşşek ile Bugün Bayram şarkılarının sanatçısının kim olduğu ve sanatçımızın nereli olduğu sorusu soruldu. Arkadaşım Eşşek ve Bugün Bayram şarkılarını seslendiren sanaçımız Barış Manço 'dur. Barış Manço ise İstanbul 'un Üsküdar Semti 'nde Moda 'da dünyaya geldi.

Kamubulteni.com  | Ankara