Hadi 10 Kasım İpucu Sorusu: Veda Filminin Detayları-TV+

Hadi akıllı telefon bilgi yarışması programının bu akşamki yarışmasında çıkacak sorunun ipucu yayımlandı. TV+ 'tan yayımlanan ipucu haberimizin devamında.

Hadi 10 Kasım İpucu Sorusu: Veda Filminin Detayları-TV+

10 Kasım 2018 Hadi yarışması ipucu sorusu yayımlandı.

Akıllı telefon canlı bilgi yarışması uygulaması Hadi, bugün saat 20.30 'da yapılacak olan yarışmadaki ipucu sorusunu yayımladı. 

Hadi, her gün 20.30 'da, hafta içi ise saat 12.30 da telefonlarca canlı olarak düzenlediği bilgi yarışmasında on binlerce TL ikramiye dağıtmaktadır. Yarışmacılara sorulan 12 soruyu bilenler, büyük ikramiyeyi aralarında eşit olarak bölüştürüyor. 

Her gün yapılan yarışmadan önce Hadi 'nin İnstagram kanalı üzerinden günün ipucu sorusu yayımlanıyor. Yayımlanan soruda , o günkü yarışmada çıkacak sorulardan birine ait ipucu veriliyor. Verilen soru o günkü Hadi Bilgi yarışmasında çıkıyor ve katılımcılar soruya rahatlıkla cevap veriyor.

BUGÜNÜN İPUCU SORUSU YAYIMLANDI

Hadi İnstagram Kanalı üzerinden yapılan açıklamada ipucu sorusunun TV+ 'tan verileceğine yer verildi. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Hadi bu akşam kendi saatinde, 20.30 ’da.!

İpucun TV+’ta, Öne Çıkanlar film kategorisindeki Veda filminin detaylar sayfasında. Filmi izlemeyenler ve merak edenler TV+’tan kolayca izleyebilirler. 

TV+ uygulamasında 60.000 joker seni bekliyor 60.000 jokerden birini almayı sakın unutma! 

İPUCU SORUSU

TV+ kanalı Veda filmine baktığımızda şu şekilde;

Veda filminde karakterleri canlandıran oyuncular şu şekilde;

Mustafa Kemal Atatürk'ü (Sinan Tuzcu ve Burhan Güven) canlandırmistir.

hADİ İPUCU SORULARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.