Günlerce Haber Alınamayan İki Arkadaş Evlerinde Ölü Bulundu

İstanbul Kağıthane'de yaşayan ve 5 gündür kendilerinden haber alınamayan iki ev arkadaşı evlerinin yatak odasında ölü halde bulundu..

Günlerce Haber Alınamayan İki Arkadaş Evlerinde Ölü Bulundu

Günlerce Haber Alınamayan İki Arkadaş Evlerinde Ölü Bulundu

Gelen bilgilere göre İstanbul Kağıthane'de birlikte yaşayan 29 yaşındaki İ.Y ve 38 yaşındaki F.K isimli ev arkadaşlarından geçtiğimiz Cumartesi gününden bu yana haber alınmadı. İki gencin yakınların durumdan şüphenlendi ve durumu hemen polise ihbar etti.

Çırılçıplak birbirlerine sarılı halde bulundular

İhbarı değerlendiren polie ve sağlık ekipleri ile birlikte iki arkadaşın yaşadığı eve gitti. Kapının açılmaması üzerine içeriye kapıyı kırıp giren ekipler kan donduran manzara ile karşılaştı.İki arkadaş çırılçıplak halde yatakta birbirlerine sarılmış olarak bulundu. Sağlıkekipleri tarafından yapılan ilk incelemede ki iki gencin günler önce hayatını kaybettiğin belirlendi.

Gençlerin cansız bedenleri yapılan savcılık incelemesi sonrasında morga kaldırılırken, evde inceleme yapan polis, iki adet şırınga ve uyuşturucu madde içmek için kullanılan tüpler ele geçirdi. Öte yandan iki gencin  “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan ve “tehdit” ve “hakaret” suçlarından adli sicil kayıtları olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.