Genç öğretmene Dehşeti Yaşattı! Boğazından Bıçakladı

İstanbul'da yaşayan genç bir öğretmen, sabah karşı evine pencereden giren hırsız tarafından boğazından bıçaklandı.

Genç öğretmene Dehşeti Yaşattı! Boğazından Bıçakladı

Genç öğretmene Dehşeti Yaşattı

Dehşet veren olay sabah karşı İstanbul Fatih'te yaşandı.Edinilen bilgilere göre İstanbul'da öğretmen olarak görev yapan 29 yaşındaki B.Y isimli kadın öğretmen, İstanbul Fatih'te bir apartmanın bahçe katında tek başına yaşıyor. Genç öğretmenin evine sabaha karşı gelen hırsız Fırat P. pencereyi açarak daireye girdi. Hırsız dairede arama yaparken, genç öğretmen sesleri duydu ve uyanarak hemen odasından dışarıya çıktı. 

Boğazından Bıçakladı

Bu esnada hırsız eline geçirdiği bıçakla, 29 yaşındaki B.Y'yi öldürmekle tehdit etti. Bu esnada evde genç öğretmenin telefonunu bulan hırsız, B.Y'nin boğazına bıçağı dayadı ve telefonun şifresini söylesini istedi.Cep telefonunun şifresini öğrenen şüpheli, kadını boğazından bıçakladı. Genç öğretmenin bağırarak komşulardan yardım istemesi sonucu hırsız telefon ve bir miktar parayı alarak evden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine eve gelen sağlık personeli yapılan ilk yardım sonrasında genç öğretmeni hasteneye kaldırdı.

Bir çok suçtan kaydı var

Evde inceleme yapan ve etrafta ki güvenlik kameralarını inceleyen polis kısa süre içinde hırsızın kimliğini ve bulunduğu yeri belirledi. Yürütülen çalışma sonucunda Şüpheli şahıs, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Fırat P.’nin daha önce birçok suçtan emniyette kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin emniyetteki sorgusunda cep telefonunu seyyar satıcıya sattığı öğrenildi. Ekipler, telefonu satan ve aracı olan bir kişileri de yakalayarak gözaltına aldı. Fatih Asayiş Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheli Fırat P. sevk edildiği mahkele tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi