Genç Kız Çalıştığı Mekanda Vahşice Öldürüldü

Muğla'da yaşanan kan donduran olayda Zehra Bayır isimli genç kız ile çalıştığı mekan sahipleri arasında çıkan tartışmada Bayır, başına cisimle vurularak öldürüldü.

Genç Kız Çalıştığı Mekanda Vahşice Öldürüldü

Genç Kız Çalıştığı Mekanda Vahşice Öldürüldü

Kan donduran olay geçtiğimiz günlerde Muğla'da yaşandı. Edinilen bilgilere göre Zehra Bayır isimli genç kız bir süre Konya'dan Muğla'ya çalışmak için geldi. Genç kız bir süre sonra Muğla'da faaliyette bulunan bir eğlence mekanında şarkı söylemeye başladı. Yaklaşık 2 aydır mekanda şarkı söyleyen ve bu iş sebebiyle mekan sahiplerinden 50 bin lira alacağı olan genç kız geçtiğimiz günlerde parasını alıp memleketine dönmek istedi. 

Başına Sert Cisimle Vuruldu, Sonrasında Havuza Atıldı

Genç kızın bu isteği işletme sahipleri tarafından olumlu karşılanmadı ve taraflar arasında tartışma çıktı. Bu esnada kavgaya karışan kişilerden birisi Bayır'ın başına sert cisim vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan genç kız sonrasında mekanın bahçesindeki havuza atıldı. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler genç kızın havuzdan çıkardı ve yapılan incelemede hayatını kaybettiği belirlendi. Bayır'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, ekipler olay yerinde inceleme yaptı.

Soruşturma başlatan ekipler kavgaya karıştığı tespit edilen 7 kişiyi gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen 7 kişiden  İ.İ., Ü.K. ve Ö.İ isimli 3 kişi tutuklanırken, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Zehra Bayır'ın kardeşinin tedavisi için Konya'dan çalışmak için Muğla'ya geldiği ve bu sebeple para biriktirdiği öğrenildi.