Feci kaza! Genç kızın yüzü paramparça oldu

İstanbul Bakırköy'de gece geç saatlerde hareket halinde olan bir araçtan, düşen genç kızın yüzü paramparça oldu. Durumu kritik olan genç kız hastanede tedavi altına alındı

Feci kaza! Genç kızın yüzü paramparça oldu

Kan donduran feci kaza dün gece geç saatlerde megakent İstanbul'un ilçesi Bakırköy'de yaşandı. 

Gelen bilgilere göre Bakırköy'de hareket halinde olan bir otomobilin içinde bulunan 20'li yaşlardaki genç kız, henüz bilinmeyen nedenle otomobil seyir halindeyken aşağıya atladı. Korkunç kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

Yüzü paramparça oldu

Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan genç kızın yüzünün paramparça olduğunu tespit etti. Talihsiz kadın olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında en yakın hastaneye sevk edildi. Olay yerini güvenli çemberine alan polis ekipleri ise incelemede bulundu. Kazayla ilgili olarak inceleme sürerken, kazazede kişi hastanede tedavi altına alındı.

Genç kızın yüzü asfalta sürtmüş

Öte yandan olayın görgü tanıklarından olan benzin istasyonu çalışanı bir kişi, aracın yavaş olarak seyir halinde olduğunu ve kadının araçtan aşağıya atmasıyla birlikte kafasını yere çarparak yüzünün asfalta sürttüğünü gördüğü söyledi.