Fatih Portakal Yeniden Haber Sunacak! İşte Yeni Kanalı

Bir zamanlar FOX TV'de haber spikerliği yapan ve aldığı kararla ekranlara veda eden Fatih Portakal yeninden haber sunacak. İşte Fatih Portakal'ın yeni kanalı..

Fatih Portakal Yeniden Haber Sunacak! İşte Yeni Kanalı

Ekranların sevilen yüzü olan Fatih Portakal haber sunuculuğuna yeniden dönüyor. Bir zamanlar FOX TV'de ana haber spikerliği yapan ve aldığı ani bir kararla ekrana veda eden Fatih Portakal yeniden haber sunmaya hazırlanmıyor.

Yeni Kanalı Belli Oldu

Spikerliği ara veren ve bu süre zarfında haberciliğini kendi sosyal medya kanalları üzerinden yürüten Fatih Portakal'ın yeni kanalı SÖZCÜ TV oldu. Medyaradar'ın haberine göre;  Fatih Portakal 20 Mart 2023 tarihinden itibaren SÖZCÜ TV'de ana haber bülteni sunacak. 

Öte yandan, sözcü tv'de Genel Müdürlük koltuğunda oturan Yılmaz Özdil geçtiğimiz günlerde ani bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.Özdil'in sürpriz ayrılık kararının ardından kanalda peş peşe istifalar gelmişti.Özdil'in istifasının ardından Sözcü TV'nin başına Alişer Delek getirilmişti. İstifalar sonrası yeni transfer çalışmalarına başlayan Sözcü TV yönetimi geçtiğimiz Haziran ayında Fox Haber'den ayrılan Özgür Çakmakcı'yı Haber Koordinatörü olarak atadı. Çakmakcı'nın ardından son olarak ise ana haber bülteni sunuculuğuna Fatih Portakal getirildi.