Evleneceğiniz kişiyi bu haritaya bakarak öğrenin! Ünlü astrolog bekarlara müjdeyi verdi

İnsanın kader kapısının bulunduğu yerde onun varlığını gerçekleştirmesinde önemli rol oynayabilmektedir. Ünlü astrologlardan Aygül Aydın, astroloji alanında 7. ev hakkında açıklamalarda bulundu. Nasıl bir ilişki içinde olmak istediğiniz kişinin tipini tanımlayan 7. ev, Yükselen burcunuzla doğrudan ilişkilidir. İşte astroloji alanında 1-4-7-10 burçları hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar..

Evleneceğiniz kişiyi bu haritaya bakarak öğrenin! Ünlü astrolog bekarlara müjdeyi verdi

Astroloji ile satrancı karşılaştıran Aygül Aydın, 7. evdeki Satürn ile ilgili yorumlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Aygül Aydın, “Satürn 7. evden geçtiğinde evlenenleri sıklıkla görüyorum” diyerek astrolojide 1-4-7-10 evleri ve yükselen burçlardan bahsetti. Ünlü astrolog 12 burcu tek tek açıklarken şu ifadeleri kullandı:

"Köşe ev çok önemli. Hep güneş burcundan, ay burcundan, yükselen evinden bahsederiz. İnsanın kaderine açılan kapı burasıdır. Bunu nasıl başarırsınız ya da varlığınızı nasıl gerçekleştirirsiniz? Bu size bağlıdır. Bu tam olarak kendi kişisel gücünüzün farkına varmanızla eşdeğerdir."

"1. ev doğduğumuz yerdir. Bize hangi tür olduğunuzu söyler. Yani pek çok farklı insan türü vardır. Sizin türünüz nedir?"

"7. ev, kendinizi unutarak, başkalarıyla bütünleşerek ve 'biz' diyerek enerji kazandığınız yerdir. Sevdiğiniz veya birlikte olmaya çalıştığınız kişiyi bir ortaklık anlaşmasına varmayı anlatır."

Evleneceğiniz kişiyi bu haritaya bakarak öğrenin

"Bir kişiyle bağlantı kurduğunuzda, onun sizinle nasıl tanışmak istediğini anlamak istiyorsanız, yükselen burcuna ve söylediği burcun karşısındaki burca bakın. Örneğin yükselen burcu koç ise 7.evi terazidir. Yükselen burcu boğa ise sizi genellikle akrep gibi gizemli karmaşık görmek isteyebilir."

“7. evi sadece evlilik veya aşk olarak düşünmek doğru olmaz. Bazen bu işaret en büyük düşmanınızı anlatır. Bazen eşiniz, bazen sevgiliniz, bazen de hayatınızla ilgili danıştığınız insanlardır.”

"Kısacası 7. ev size nasıl bir ilişki içinde olmak istediğinizi anlatır. Yani bir partnerinizde veya partnerinizde 7. evinizi ve kişilik özelliklerinizi görmek istersiniz."

Aygül Aydın sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Mesela Yükselen burcunuz Koç ise 7. burcunuz Terazi; Genelde hoşgörülü, arkadaş canlısı, güzel gülümseyen insanları gördüğünüzde tartışmayın, sesini yükseltmeyin. , sizin gibi düşünen, ailenizden biriyle tanışmış gibi size sıcaklık veren ve samimi olarak bağlanabilirsiniz. Ya da insanları böyle görmek isteyebilirler.

Evleneceğiniz kişiyi bu haritaya bakarak öğrenin

İlişki bu yönde ilerlemediğinde düşman tarafta kalabilirsiniz. Biriyle bütün olmak asla kolay değildir. Ama seni bütünleyen şeyin sıcaklığı sana güç vermeye başlayacak. Yani varlığını sunuyorsun.

Diğer önemli eksenlerden biri de ev 4 ve ev 10. Bunlar sizin seçmediğiniz evler. Ailenizi, doğduğunuz evi, doğduğunuz ülkeyi seçemiyorsanız. Bu bağlamda değerlendirdiğinizde 10. evde sizin seçmediğiniz bir mesleğe, işe veya toplumdaki statüye sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Yani 10. ev ailenize, şartlarınıza, anne babanıza veya onların isteklerine göre kendinizi şekillendirdiğiniz ve herkese kendinizi sunduğunuz yerdir. 10. ev astrolojide de anneyi temsil eder. Buradan yola çıkarak, bir annenin rolü size gerçekten hangi kariyeri sürdürmek istediğinizi veya bir annenin hayatınızdaki rolünün büyük bir rahatlık mı yoksa büyük bir zorluk mu olduğunu söyleyebilir.

Bir anlamda astrolojide 10. ev büyük başarıların yanı sıra büyük yıkımlar da getirebilir. 10. ev gerçek kaderinizin döndüğü yerdir. Eğer 10. evinizi geçebilirseniz o zaman gerçek 11. eviniz gerçekten olmak istediğiniz yerdir. Dönüştürmek veya değiştirmek mümkündür. Hayatta “yapmak istemediklerinizi güvence altına almak” istiyorsanız 10. evinizi çok iyi anlamanız gerekiyor.

Bu aşamada önemli olan tek şey 4. evinizi yani doğduğunuz aileyi, koşullarınızı, geldiğiniz ülkeyi anlamaktır ve bu size onlardan öğreneceğiniz bilgilerle toplum karşısında oynayacağınız rolü gösterir. Hayat 1-4-7-10 etrafında dönüyor. 4. ev değiştirilemez ama 7. ev ile kuracağınız iyi iletişim 10. evi yani kaderinizi değiştirmenize yardımcı olacaktır. Hayat matematiktir... Denemeye değer..."