Evine internet bağlatanlara görülmemiş fırsat! Fatura ödeme derdini unutun

Evinde internet kullananlara özel yeni bir kampanya başlatıldı! Tüm detaylar haberimizde.

Evine internet bağlatanlara görülmemiş fırsat! Fatura ödeme derdini unutun

Ev internetiniz varsa artık fatura ödemelerini dert etmenize gerek yok! Bu kampanya tam size göre! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EV İNTERNETLERİ İÇİN BÜYÜK KAMPANYA

Vodafone tarafından yapılan son duyurulara göre şirket yeni kampanyasında ilk fatura bizden anlayışıyla müşterilerinin dikkatini çekiyor. Kampanya kapsamında Ocak ayı sonuna kadar Vodafone ev internetine geçen müşteriler ilk ay fatura ödemiyor. Ev internet hesabına kayıtlı cep telefonu numarasıyla Vodafone Pay'e kayıt olan kullanıcılar ilk ev interneti faturasını Vodafone Pay ile öderse ödenen fatura tutarı iade ediliyor. Müşterilere iade edilen tutarlar Vodafone ev internet faturası ödenirken, e-ticaret alışverişlerinde, fiziksel kartla mağaza harcamalarından kullanılabilirken nakit olarak banka ATM'lerinden çekilebiliyor. 

vodafone ev internet kampanyası

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ev internet müşterilerine geniş fiber ağları ve yüksek hız ve kesintisiz bağlantı güçleriyle en uygun internet deneyimini sunduklarını söyledi ve açıklamasında şu sözlere yer verdi; 'Vodafone Pay işbirliği ile hayata geçirilen kampanyamız kapsamında Vodafone Ev İnterneti'ne geçen ve ilk faturasını Vodafone Pay ile ödeyen müşterilerimizin ilk faturasını biz karşılıyoruz. Müşterilerimiz iade aldıkları tutarları istedikleri gibi harcayabiliyor. Müşterimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için çalışıyoruz.' Vodafone Pay uygulaması 12 yaş ve üstü bütün müşteriler tarafından kullanılabiliyor ve müşterilere Vodafone Pay Kart veriliyor. Kart sanal ve fiziksel olarak kullanılabilyor ve banka hesabından EFT ile veya bütün banka ATM'lerinden karta para yükleme işlemleri yapılabiliyor. Vodafone Pay Uygulaması ile 7/24 para transferi yapılabiliyor, ATM'ler üstünden para çekilebiliyor. Vodafone Pay kullanan müşterilerin sayısı şu an 5 milyona ulaştı.