Evinde tuvalet kağıdı biten indirime koşuyor! 32'li dev paketi sudan ucuza satışta

Evinde tuvalet kağıdı bitenler Migros'a koşuyor! Migros marketlerinde tuvalet kağıtlarında dev indirim! İşte detaylar.

Evinde tuvalet kağıdı biten indirime koşuyor! 32'li dev paketi sudan ucuza satışta

Tuvalet kağıdı stoklamak isteyenlere dikkat edin. Piyasa çılgın kampanyayı resmen duyurdu. 12'li ve 32'li paket tuvalet kağıtlarında yoğun indirim var.

tuvalet kağıdı

Evde tuvalet kağıdı bitenlere ve tuvalet kağıdı stoklamak isteyenlere bu yılın ilk indirim kampanyası geldi. Migros market bu sabah dev indirimlerini duyurdu. Yeni indirim listesinde yüzlerce ürüne yer veren Migros, özellikle Selpak tuvalet kağıdı ürünlerinde büyük indirimlerle karşılaşıyor. Selpak 12'li ve 32'li paket tuvalet kağıdı çeşitleri çok uygun fiyata Migros'ta.

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Migros, uygun fiyatlı ürünleriyle bir kez daha dikkat çekiyor. Yeni yıl için yeni bir reklam kampanyasına imza atan ünlü süpermarketler zincirinde Selpak tuvalet kağıdı ürünleri bu kez de yoğun indirime girdi. Migros, 12'li ve 32'li Selpak tuvalet kağıtlarını indirimli fiyatla satıyor.

MİGROS TUVALET KAĞIDI ÜCRETLERİ

Tuvalet kağıdı ürünleri son yıllarda fiyatları en çok artan ürünlerdir. Özellikle korona virüs salgını sürecinde temel hijyen ihtiyacının artması nedeniyle tuvalet kağıdı, havlu gibi ürünlerin fiyatları rekorlar kırdı. Migros Market yeni kampanyasıyla özel ürünleri çok uygun fiyata sunuyor.

Ocak ayında üst üste indirim kampanyaları yayınlayan ünlü süpermarket zincirinin bu kez en ucuz ürünü tuvalet kağıdı fiyatları oldu.

MİGROS'TA TUVALET KAĞIDINDA İNDİRİM

Öyle ki Migros, ürünlerini diğer pazarların yarı fiyatına satıyor. Ocak ayında geçerli olan kampanyalar kapsamında Migros raflarında 119,90 TL 12'li tuvalet kağıdı ve Selpak 32'li paket tuvalet kağıdı 119,90 TL fiyat etiketiyle yer alıyor.

Migros Market ve indirimli ürünler hem sanal markette hem de mağazalarda geçerlidir. Migros ve Migros Money kart sahipleri ucuza alışveriş yapabiliyor.