Eski Süper Lig Futbolcusu 5 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etmişti: Tahliyemi İstiyorum

Bursa'da yeni tip koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan oğlunu sevmediği için boğarak katlettiğini günler sonra itiraf eden Süper Lig'in eski oyuncularından Cevher Toktaş, ifadesini değiştirerek çocuğunu öldürmediğini, çocuğunun koronavirüs nedeniyle öldüğünü, o dönem psikolojik sorunlar yaşadığı için böyle şeyler söylediğini iddia ederek tahliye talebinde bulundu.

Eski Süper Lig Futbolcusu 5 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etmişti: Tahliyemi İstiyorum

DAHA ÖNCE NE SÖYLEMİŞTİ?

Bursa'da henüz 5 yaşındaki Kasım'ı koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırdıktan sonra boğarak öldürdüğü öne sürülen eski futbolcu Cevher Toktaş, ifadesini değiştirdi. Daha önceki ifadesinde, "Olay günü oğlum Kasım çok öksürdüğünden Dörtçelik Çocuk Hastanesine götürdüm. Doktor, oğlumu muayene etti, koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırdı. Oğlumun yanında refakatçi olarak kaldığım sırada sinir krizi geçirdim. Yatakta yatmakta olan oğlumun yüzüne yastık bastırdım, sonra doktorlara seslendim. Onlar da gelip muayene ederek yoğun bakıma aldılar. 2 saat sonra oğlumun ölüm haberini aldım. Cenazesini ertesi gün Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verdik. Herkes oğlumun hastalıktan dolayı öldüğünü düşünüyor. Yaşadıklarım gözümün önünden gitmedi. Polis karakoluna gittim. Kasım'ı hiç sevmedim. Sevmediğim için öldürdüğümü düşünüyorum" ifadelerini kullanan şahıs emniyetteki ifadesinden sonra tutuklanmıştı.

ŞİMDİ NE SÖYLEDİ?

Yeniden hakim karşısına çıkan şahıs bu sefer oğlunu öldürmediğini öne sürerek, "Oğlumun ölümünden sonra psikolojim bozuldu. İfademi o psikolojim altında verdim. Oğlumu öldürmedim. Tahliyemi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, kesin ölüm sebebi için adli tıp raporunun henüz mahkemeye gelmemesi nedeniyle tahliye talebini reddetti.