Erdoğan Twitter'dan Duyurdu: 2020'de Türkiye'de Düzenlenecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı.

Erdoğan Twitter'dan Duyurdu: 2020'de Türkiye'de Düzenlenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Twitter hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı.

Önceki gün Kırgızistan 'a giden ve burada çeşitli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yurda döndü. Kırgızistan 'dan dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter adresi üzerinden bir mesaj yayımladı.

Resmi Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Ortak geçmişimizden güç alan ilişkilerimizin daha da gelişmesine vesile olacağına inandığım Kırgızistan ziyaretimizde, değerli mevkidaşım Sayın Ceenbekov’la gündemimizdeki tüm konuları değerlendirdik. Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 4. toplantısını gerçekleştirdik.

FETÖ ile mücadelede atılabilecek müşterek adımları değerlendirdik. Siyasi, ticari, kültürel ilişkilerimizi geliştirme konusunda ortak kararlılığa sahip olduğumuzu gördük.

İş Forumu'nda, yatırımları teşvik edecek her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ettik.

Kültürel bağlarımızı daha da güçlendirecek olan Bişkek Cumhuriyet Merkez İmam Serahsi Camii’nin açılışını gerçekleştirdik.

3. Göçebe Oyunlarının açılışına katıldık. Kırgızistan’ın dünya kültür mirasına kazandırdığı bu oyunları, 2020 yılında inşallah ülkemizde düzenleyeceğiz."

KIRGIZİSTAN 'DA FETÖ MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün Kızgızistan 'da varlığını hala sürdüren terör örgütü FETÖ ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İkili iş birliğimizi zehirleyen FETÖ yılanının başını ezmemiz ve bu tehdidi ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bu örgüt mensuplarının hiçbir dost ülkede ellerini kollarını sallayarak gezmelerini istemiyoruz. Biz, adalet istiyoruz."

son dakika, gündem ve tüm haberler kamubülteni 'nde.

Kamubulteni.com | Ankara