En Güzel Üç Aylar Başlangıcı Mesajları Resimli ve SMS (Regaib Kandili ve Ramazan Ayı Başlangıcı 2020)

Mübarek üç aylar başlıyor. Recep , Şaban ve Ramazan aylarından oluşan üç aylar öncesi en çok araştırılan konu üç aylar mesajları ve Regaib Kandili oldu. İşte en güzel üç aylar başlangıcı mesajları, Regaib, Miraç , Berat Kandili ve Ramazan ayı (Oruç) başlangıcı.

En Güzel Üç Aylar Başlangıcı Mesajları Resimli ve SMS (Regaib Kandili ve Ramazan Ayı Başlangıcı 2020)

Mübarek Üç Aylar Başlıyor.

İslam Dünyası tarafından mübarek olarak görülen üç aylar 25 Şubat 2020 günü başlıyor. Müslümanların heyecanla beklediği üç ayların ilki Recep ayıdır. Recep Ayı 25 Şubat 2020 Salı günü başlayacak. İçinde 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı üç ayların sonuncusu oluyor. Ramazan ayı içinde ise bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi var. 

İslam alemi tarafından büyük önem verilen üç ayların ilki olan Recep ayının ik günü 25 Şubat 2020. 

Üç ayların başlaması ile birlikte vatandaşlar , en güzel üç aylar mesajlarını araştırmaya başladı. Biz de sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel üç aylar resimli ve SMS mesajlarına yer verdik.

İşte en güzel Üç aylar başlangıcı mesajları.

Gonca gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Hz. Muhammed’i  anımsatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice üç aylar geçirmeniz dileğiyle.

Müslümanlığın nurlu  yüzü yüreğinize dolsun, öteki dünyada Hz. Muhammed komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze huzur ve saadet dolsun. Üç aylarınız mübarek olsun.

Bu mübarek günlerin feyzi ve bereketi üzerinize, rahmeti geçmişinize, huzuru evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Mübarek üç aylarınız kutlu olsun.

Aklınıza gelen güzel şeyleri duaya dökün. İnşallah mevlam kabul eder yol olur, niyet olur, nasip olur, hallolur. Bu güzel aylarda dualarda buluşmak dileğiyle. Nice mutlu üç aylara.

İlahi rüzgarların kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu mübarek üç aylarda dualarda birlikte olmak dileğiyle. Üç aylarınız mübarek olsun.

Bin damla serpilsin kalbinize, bin tatlı mutluluk dolsun her anına, bin bir hayalin gerçekleri sizleri bulsun, her türlü duaların kabul ve makbul olsun, Üç ayların mübarek olsun.

2020 REGAİB KANDİLİ NE ZAMAN?

Üç ayların başlaması ile birlikte ilk kandil olan Regaib Kandili de geliyor. 27 Şubat Perşembe günü regaib kandili.

MİRAÇ KANDİLİ NE ZAMAN 2020

2020 yılı Miraç Kandili 21 Mart 2020 günü.

BERAT KANDİLİ NE ZAMAN 2020

2020 yılı Berat Kandili ise 7 Nisan 2020.

RAMAZAN AYI BAŞLANGICI 2020 ORUÇ AYI

24 Nisan 2020 günü Ramazan ayı başlayacak.