En Güzel Kandil Mesajları: Regaip Kandili Resimli SMS Mesajları 2021 Komik Anlamlı

2021 yılı Regaip Kandili'nin gelmesi ile birlikte vatandaşlar, sevdiklerine, yakınlarına göndermek için en güzel kandil mesajlarını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda vatandaşların sevdiklerine gönderebileceği en güzel kandil mesajlarına, resimlerine yer verdik.

En Güzel Kandil Mesajları: Regaip Kandili Resimli SMS Mesajları 2021 Komik Anlamlı

En güzel Regaip Kandili Mesajları.

Mübarek Regaip Kandili 18 Şubat 2021 günü idrak edilecek. 18 Şubat'ı 19 Şubat'a bağlayan gece idrak edilecek Regaip Kandiline saatler kalması ile birlikte vatandaşlar, sevdiklerine ve yakınlarına göndermek, onların kutlu kandil gününü tebrik etmek için en güzel mesajları araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda en güzel kandil mesajlarına yer verdik.

REGAİP KANDİLİ İLE İLGİLİ AYET VE HADİSLER

  • Allahü teâlâ, Receb ayında oruç tutanları mağfiret eder.) [Gunye]
  • Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Recebin hepsini tutmuş gibi sevap verilir. [Miftah-ül-cenne]
  • Ramazan ayı dışında Allah rızası için bir gün oruç tutan, iyi bir yarış atının bir asırda alacağı mesafe kadar Cehennemden uzaklaşır. [Ebu Ya'la]

Mübarek Kandil gecenizi kutar, hayırlara vesile olmasını, günahlarınızın bağışlanmasını Allah'tan dilerim. Hayırlı Kandiller.

Mübarek Regaip Kandili gününde dualarınızın Allah katında kabul, amellerinizin makbul olsun. Saadetiniz kaim olsun. Hayırlı Kandiller.

Yüce Allah'ın rahmet, bereket ve mağfiyeti üzerinize olsun. Gönül güneşiniz hiç solmasın. Yüzünüz gönlünüz hep aydın, kalbiniz nur olsun. Hayırlı Kandiller.

Makamınız Firdevs, dualarınız Allah katında kabul ve makbul olsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Yıpranmış, katılaşmış, körleşmiş gönüllere Allah'tan rahmet esintilerinin geldiği bu kutlu günde dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Gül sevginin tacı, simgesidir. Her bahar gül ile taçlanır. O Gül ki Hz. Muhammed (S.A.V.) ’i anımsatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere.

Yoktan var eden , varlığından haberdar eden yaratıp imtihan eden ve sabır veren yüce Allah'ın dualarınızı kabul etmesi dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanız dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

"Çok Şükür O'nun ümmeti, Çok şükür Sen'in kulun olduk." Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun

"Şüphesiz Allah’ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü haram aylardır. İşte bu, Allah’ın dosdoğru kanunudur. Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin." (Tevbe, 9/36)

 Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib Gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.) [İbn-i Asâkir]

Şimdiden 2021 yılındaki tüm kandillerinizi, bayramlarınızı, özel günlerinizi kutluyorum.