En Güzel Anneler Günü Hediyesi 2019

2019 yılı Anneler Günü ne zaman? Anneler günü 12 Mayıs 2019 mu? Anneler Günü 'nde alınabilecek en güzel hediyeler nelerdir? İşte Anneler Günü hediyeleri.

En Güzel Anneler Günü Hediyesi 2019

En güzel Anneler Günü hediyeleri.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler günü olarak kutlanır. Bizleri kendilerindne daha çok seven, hayatlarını bizlere adayan annelerimizin bu önemli gününde en çok araştırılan soru 'Anenler Gününde anneme ne hediye almalıyım?' sorusu oldu. 

İşte annenize bu önemli günde alabileceğiniz hediyeler için tavsiyeler.

Son dönemlerde en çok alınan isim ve soy ismin baş harflerinin olduğu bir kolye annenizi oldukça sevindirir. Kalp şeklinde kolye ile her zaman onun kalbine yakın olduğunuz hissettirebilirsiniz.

Kolyenin yanı sıra , farklı yerlerde olan ailenin fertlerini bir araya getirerek pikniğe gidebilir, annenize bir piknik seti alabilirsiniz.

Cilt bakım kremlerinden oluşan bir set alarak  onun bakımına katkıda bulunabilirsiniz.

Yemek yapmayı seven anneniz için , farklı kültürlerin yemek tariflerinden oluşan bir kitabi alabilirsiniz.

Yeşil ve doğaya hayran olan annenize seramik kaplardaki bitkiler büyüleyici gelecektir. Evin bir köşesinde şık görünecek bir çiçek alabilirsiniz.

Seyahat etmeyi seven anneniz için göz maskesi, boyun yastığı ya da seyahatlerde kullanabileceği gereçler alabilirsiniz.

Spor yapmayı seven, sağlıklı yaşam meraklısı anneniz için evde kullanabileceği spor aletleri, yoğa matı, pilates seti gibi hediyeler de alabilirsiniz.    

Sevginizi ifade eden 3D pop-up kartları postaya koyarak uzak olan annenizi mutlu edebilirsiniz.

Tasarım olan şeylerin yerini hiçbir şey tutamaz. Reçel veya baharat koyabilecekleri tasarım kavanozlar , baharatlıklar alarak annenizi mutlu edebilirsiniz.

Annen ve senin için özel bir anlamı olan bir yerin koordinatlarının yazılı olduğu bir bileklik de Anneler Günü'nün en özel hediyelerinden biri olabilir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA