En fazla 55 yaşa kadar personel alımı! Sınav yok, kurayla alınacak

İş arayışında olanlara müjdeli haber geldi. Kamu Tüzel Kişilikleri Kamu yararına hizmet sağlarken kaliteli ve sürekli olacak devlet işçi alımı başlatıldı. Kadrolu devlet işçi alımı için kura detayları ve tüm bilgiler haberimizde.

En fazla 55 yaşa kadar personel alımı! Sınav yok, kurayla alınacak

İŞKUR üzerinden gerçekleşecek alımlarla kadrolu 27 devlet işçi alımı noter kurasıyla sonuçlanacak.  8 Beden İşçisi, 2 Beko Loder Operatörü, 10 Temizlik Beden İşçisi, 6 Yük taşıma Şoförü ve 1 Yolcu Taşıma Şoförü olarak görev yapacak toplam 27 Kadrolu Devlet İşçisi alımı yapılacaktır.
Manisa Gölmarmara Belediyesi bünyesinde yapılacak alımlar için başvurular 4 Mart tarihinde başlarken kısa süre içerisinde ekran sistemi kapatılacak. İşte kadrolu devlet işçi alım şartları...

BAŞVURU ŞARTLARI
Beden İşçisi, En az 1 (bir) yıl SGK Hizmet geçmişini belgelemek. Mesleğin gerektirdiği şartları taşımak. Nöbet ve vardiya usulüyle çalışmaya engeli bulunmamak. İŞKUR İş İlan No (00008118941).
Beko Loder Operatörü, İş Makinesi kullanma yetki belgesine sahip olmak. G Sınıf ehliyete sahip olmak. 42 yaşını doldurmamış olmamak. En az İlköğretim en fazla lisans mezunu olmak. İŞKUR İş İlan No (00008119037).
Temizlik Beden İşçisi, En az İlkokul En fazla lisans mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. İŞKUR İş İlan No (00008119066).
İŞKUR iş alımları
Yolcu Taşıma Şoförü En az 1 (bir) yıl şoför (yolcu taşıma) olarak çalıştığını belgelemek. Mesleğin gerektirdiği özel şartları taşımak. Yolcu taşıma Ehliyetine "D Sınıf "sahip olmak. 55 yaşını doldurmamış olmamak. İŞKUR İş İlan No (00008119156).

Yük taşıma Şoförü En az 1 (bir) yıl şoför (yük taşıma) olarak çalıştığını belgelemek. Mesleğin gerektirdiği özel şartları taşımak. Vardiya usulüyle çalışmaya engeli bulunmamak. C-E Sınıf ehliyete sahip olmak. 55 yaşını doldurmamış olmamak. İŞKUR İş İlan No (00008119204).

ORTAK BAŞVURU KOŞULLARI
-TC vatandaşı olmak
-SGK üzerinden herhangi bir aylık almıyor olmak
-Görevini yapmasına engel sağlık sorunun bulunmamask
-İlan tarihi ele alınarak 12 aydır Gölmarmara'da ikamet ediyor olmak

BAŞVURU DETAYLARI
Manisa Akhisar Gölmarmara Belediyesi Başkanlığı tarafından yayınlanan şartlara uygunluk kontrol edilerek İŞKUR tarafından 3 farklı başvuru yolları açıklandı. İŞKUR hizmet veren bölgeler, 170 telefon hattı, İŞKUR resmi internet sitesinden işlemler tamamlanır.