En Anlamlı Regaip Kandili Mesajları ve Resimleri 2020

27 Şubat 220 Regaip Kandili olarak idrak edilecek. Kandil gününün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konu Regaip Kandili mesajları oldu İşte en güzel kandil mesajları resimleri.

En Anlamlı Regaip Kandili Mesajları ve Resimleri 2020

Anlamlı Regaip Kandili mesajları ve görselleri.

27 Şubat 2020 İslam Alemi tarafından kutlu sayılan Regaip Kandili. Kandil gününün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konu , kandil mesajları oldu. Müslümanlar, sevdiklerine ve yakınlarına göndermek , onların kandil gününü kutlamak için en güzel ve anlamlı kandil mesajlarını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda en güzel kandil mesajlarına yer verdik.

Siz de sevdikleriniz ve yakınlarınızın mübarek Regaib Kandili gününü kutlamak , bu mübarek günün feyzini onlarla paylaşmak için aşağıdaki mesajlardan ya da göresellerden birini gönderebilirsiniz.

Bu mübarek Kandil Gününde dualarınız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Allah ’ın rahmeti, bereketi ve mağfireti sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz hep aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul ve makbul olsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Rabbimden çiçek istedik kırları bize armağan etti, ağaç istedik ormanları bahşetti, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. Mübarek Regaip Kandiliniz kutlu olsun.

Arş-ı Ala'nın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak  yer yüzüne yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle... Regaip Kandilin mübarek olsun.

Yıpranmış ve Katılaşmış Gönülleri Rahmet Esintileri ile Yeşerten Bu Kutlu Günde Dualarınızın Kabul Olması Dileğiyle. Kandilinizi En Içten Dileklerimle Kutlarım.

Gül sevginin tacıdır , her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Hz. Muhammed’i anımsatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller geçirmeniz dileğiyle.

Yoktan var eden varlığından haberdar eden yaratıp imtihan eden imtihan edip sabır veren Allah 'ın tüm müminlerinin mübarek kandili mübarek olsun

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olman dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

Ne zaman ki iyiliklerimiz keşkelerimizden önde gider; O zaman hayatı gerçek manada yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiliklerle dolu bir yaşam dileğiyle Hayırlı kandiller.

"Çok Şükür O'nun ümmeti,
Çok şükür Sen'in kulun olduk."

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun