Ehliyetim yok diye üzülmeyin! Bunu kullanmak için ehliyete gerek yok

Fransız otomobil devi Citroen, sürücüler için bir devrim niteliğinde bir adım attı. Şehir içi ulaşımda kullanılabilen otomobili tanıttı. Ayrıca ehliyet gerektirmiyor.

Ehliyetim yok diye üzülmeyin! Bunu kullanmak için ehliyete gerek yok

Fransız otomobil devi Citroen

Fransız otomobil devi Citroen, sürücülere yönelik çığır açan bir adım atarak, ehliyetsiz kullanımı mümkün olan dikkat çekici bir mini otomobil olan 'Ami'yi tanıttı. Bu özel araç, şehir içi ulaşımda kullanılabiliyor ve sürücülerden ehliyet talep etmiyor. 'Ami', dört tekerlekli bir bisikleti andıran benzersiz bir konseptle tasarlanmış olup, dış görünüşüyle otomobil özellikleri taşıyor. İşte detaylar...

Fransız otomobil devi Citroen

EHLİYETSİZ KULLANIMI MÜMKÜN OLAN MİNİ OTOMOBİL AMİ TANITILDI

Citroen'in Ami modeli, elektrikle çalışan bir araç olarak sürücülerine özgürlük ve pratik bir ulaşım deneyimi sunuyor. Maksimum 78 kilometre hıza ve 77 kilometre menzile sahip olan bu mini otomobil, özellikle kısa mesafeli şehir içi yolculuklar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. İşte diğer ayrıntılar...

mini araba

Ami'nin dikkat çeken özelliği, sadece motosiklet ehliyetine sahip olan 16 yaşındaki sürücülerin dahi otomobili ehliyetsiz olarak kullanabilmesine olanak tanıması. Bu özellik, genç sürücülerin 45 kilometre hıza kadar ulaşabilen Ami modelini rahatlıkla kullanabilmelerini sağlıyor.

Bu devrim niteliğindeki adım, özellikle genç sürücüler ve şehir içi kısa mesafe ulaşımını tercih eden bireyler için pratik bir çözüm sunarak otomobil kullanımını daha erişilebilir kılıyor. Citroen'in Ami modeli, hem çevre dostu elektrikli bir araç olarak öne çıkarken hem de ehliyetsiz sürüş imkanı sunmasıyla dikkat çekici bir alternatif oluşturuyor.

Citroen Ami, %100 elektrikli sürüş moduyla çevreye duyarlı bir alternatif sunuyor. Bu minik otomobil, tamamen sessiz bir sürüş deneyimi sunarak kullanıcılara konfor ve huzur vadediyor. Fiyatları geçtiğimiz ay 390 bin TL seviyesinde olan aracın, yeni güncellenen fiyatları henüz netleşmedi. Yeni fiyatlar açıklandığında detayları sizlere ulaştıracağız. Citroen Ami, hem çevre dostu hem de bütçe dostu bir seçenek olarak öne çıkıyor.