Düzce’de Halk minibüsüne silahlı saldırı

Düzce'de belediyeye ait olan Özel Halk Minibüsüne, içinde yolcu varken motosikletli iki kişi tarafından yol verme kavgası sebebiyle ateş edildi. Yaşanan o korku dolu onlar kameralar tarafından kaydedildi.

Düzce’de Halk minibüsüne silahlı saldırı

Düzce-Bahçeşehir Bağlantı Yolu üzerinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Kervan Köprülü Kavşak mevkisinde bir motosikletin, Düzce Belediyesine ait olan Denetimli Özel Halk Minibüsünün önüne kırmasıyla iki sürücü arasında tartışma çıktı.Yaşanan tartışma sonrasında yoluna devam eden minibüse motosiklette yolcu olarak bulunan kişi tarafından ateş açıldı.


Yaşanan korku dolu anlar sonrasında minibüs içerisinde bulunan yolcular durumu yetkililere bildirerek yardım istediler. Gerçekleşen ihbar sonrasında olay bölgesine polis ekipleri intikal ederek incelemelerde bulundular. Açılan ateş sonrasında bir merminin minibüse isabet ettiğini belirledi.Ekiplerin olay ile ilgili çevrede başlattığı arama çalışmalarının ardından saldırganın Ü.Ç. olduğu tespit edilerek, Ü.Ç. ekiplerin çalışmasıyla bölgeye yakın bir yerde yakalandı.

Saldırı anları kamera ile kaydedildi

Öte yandan yaşanan bu anlar başka belediye minibüsünün güvenlik kamerasına yansıdı. Kaydedilen görüntülerde minibüse saldıran şahsın, minibüs hareket halindeyken ateş ettiği ve merminin tampona isabet ettiği yer alıyor.