Diyarbakır Müftü Yardımcısı: Corona Virüs Allah'tan Gelen Bir Nimet

Diyarbakır Müftü Yardımcısı 'ndan korona virüsü ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Koç, virüsün Allah 'tan gelen nimet olduğunu söyledi.

Diyarbakır Müftü Yardımcısı: Corona Virüs Allah'tan Gelen Bir Nimet

Diyarbakır Müftü Yardımcısı 'ndan flaş sözler.

Diyarbakır Müftü Yardımcısı Koç, önceki gün Cuma Namazı öncesi verdiği sohbette , "O küçücük, gözle görünmeyen virüs, birçok insanın peşinden koştuğu görüşü, ideolojiyi, düşünceyi yerle bir etti. Hani diyorlar ya gözümle görmediğime inanmam, madem ki görmediğin şeye inanmazsın, bu virüse niye inanırsın" dedi.

"HANİ DİYORLAR YA GÖZÜMLE GÖRMEDİĞİME İNANMAM"

Koç açıklamasında, "O küçücük gözle görünmeyen virüs, birçok insanın peşinden koştuğu görüşü, ideolojiyi, düşünceyi yerle bir etti. Hani diyorlar ya gözümle görmediğime inanmam. Mademki görmediğin şeye inanmazsın, bu virüse niye inanırsın." dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Söz konusu Allah olunca, söz konusu İslam dini olunca, söz konusu ahiret hayatı olunca bu daha mı zordur. Görmediğime inanmam diyen bütün düşünceleri, ideolojiler ellerinde patlamış oldu. Bu virüsü ben Allah’tan bir nimet olarak görüyorum ve bu virüsle mücadele etmenin en etkili yolu, temizlik olduğunu bize anlatıyor. İlacı bulunana kadar temizliğe dikkat edin. Günde en az 5 defa ellerinizi yıkayın. Diş ve ağız temizliğine dikkat edin."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA