Dehşet Saçtı! Kaldırımdaki şahısların üzerine kurşun yağdırdı

İstanbul'da yaşanan dehşet veren olayda, motosikletli bir kişi, kaldırımdaki şahısların üzerine kurşun yağdırdı. Dehşet veren olayda 1 kişi can verirken, 2 kişi yaralandı.

Dehşet Saçtı! Kaldırımdaki şahısların üzerine kurşun yağdırdı

 Kaldırımdaki şahısların üzerine kurşun yağdırdı 

1 kişinin can verdiği, 2 kişinin yaralandığı dehşet veren dakikalar İstanbul'da yaşandı. Gelen bilgilere göre İstanbul Kağıthane'de bulunan bir parkın önüne motosikletle gelen kimliği belirsiz iki kişi, kısa bir süre burada bekledi. Yolcu koltuğunda oturan kişi, daha sonra motosikletten inerek belinden çıkardığı tabancayla karşı kaldırımdakilerin üzerine ateş açtı. Saldırgan, 5 el ateş ettikten sonra tekrar motosiklete binerek arkadaşıyla birlikte olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kurşunların hedefi olan Cihan H., Cihan Ö. ve üzerinden kimlik çıkmayan bir kişi yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kurşunlardan birinin göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandığı öğrenilen kimliği belirsiz kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırıda ayaklarından vurulan Cihan H. ile Cihan Ö.'nün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatılırken, saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğinin belirleme çalışmaları devam ediyor.