Darüşşafaka metro istasyonunda intihar girişimi

Metro İstanbul, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Darüşşafaka istasyonunda bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Darüşşafaka metro istasyonunda intihar girişimi

İstanbul metrosu M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı üzerinde bulunan Darüşşafaka istasyonunda bir kişi intihar girişiminde bulundu.
Gelişen olay ile ilgili açıklamada bulunan Metro İstanbul konuya ilişkin "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Darüşşafaka istasyonumuzda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle seferlerimiz Yenikapı-Atatürk Oto Sanayi istasyonları arasında yapılmaktadır."


Yaralı olarak kurtarıldı
İntihar girişiminde bulunan kişi yaralı halde kurtarılarak Darüşşafaka Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığı gelen bilgiler arasında. Olaya ilişkin edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Darüşşafaka İstasyonu'nda adının Fatih Emir Ç. olduğu öğrenilen bir yolcu durakta raylar üzerine atlayarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yolcuyu yaralı olarak kurtardı. Yaralı hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Acıbadem hastanesinde tedavisi süren yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay sebebiyle metro seferleri aksadı.