Cübbeli Ahmet Ameliyat Oldu-Yoğun Bakıma Alındı

Son dakika haberi: Kamuoyuna Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçirdiği damar tıkanıklığı nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Cübbeli Ahmet Ameliyat Oldu-Yoğun Bakıma Alındı

Son dakika haberi: Cübbeli Ahmet yoğun bakıma alındı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet  Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü isimli kişi, damar tıkanıklığı nedeniyle geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve damar tıkanıklıklıar için ameliyat geçiren Ünlü,  ameliyatının ardından yoğun bakıma alındı.

Kalbindeki iki damarında % 80 oranında bir tıkanıklık olması nedeniyle stent takılmasının ardından Mahmut Ünlü'nün yoğun bakım ünitesinde kontrol altına alındığı açıklandı.

Cübbeli Ahmet 'in sosyal medya platformu Instagram  'da bulunan hesabı üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hocaefendi'nin Sağlığı İle İlgili Duyuru!

Allah-ü Teala'ya sonsuz hamd-ü senalar olsun. Kalbinin iki damarında 80 düzeyinde yeniden tıkanıklık oluşmuş, bu yüzden iki tane stent takıldı, fakat damarları çok sert olduğu için beş tane balon yapılmak durumunda kalmakla beraber operasyon başarılı geçti.

Elhamdülillah şimdi kendisi iyidir, biraz yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor.

Dua eden, ilgilenen ve üzülenlere son derece teşekkür ederiz. Allah Teala sizlerin de hayırlı muratlarınızı ihsan eylesin! Amin!

Medipol Hastanesi yöneticilerine ve operasyonu yapan Bilal Boztosun hocamıza son derece teşekkür ediyor ve başarılarının devamını Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyorum."