CHP'li şair Tuğrul Tanyol'dan skandal paylaşım: Bu milletin kafası değişmez, küfredin rahatlayın!

Sosyolog, yazar ve şair Cahit Tanyol'un solcu şair oğlu Tuğrul Tanyol, sosyal medya hesabından tartışmalı bir paylaşım yaptı. Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı düşük oy oranını kabullenemeyen Tanyol, "Bu milletin kafası değişmez, küfredin...

CHP'li şair Tuğrul Tanyol'dan skandal paylaşım: Bu milletin kafası değişmez, küfredin rahatlayın!

Sosyolog, yazar ve şair Cahit Tanyol'un solcu şair oğlu Tuğrul Tanyol, sosyal medya hesabından tartışmalı bir paylaşım yaptı. Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı düşük oy oranını kabullenemeyen Tanyol, "Bu milletin kafası değişmez, küfredin rahatlayın" şeklinde paylaşımda bulundu.

Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı düşük oyu hazmedemeyen Tuğrul Tanyol, "Bu milletin kafası değişmez, küfredin rahatlayın" dedi.

İşte Tuğrul Tanyol'un o skandal paylaşımı:

"Ben bu halka küfrederken siz de bana kızıyordunuz ey ahali! Küfür aczin ifadesidir. Maçta hakemin kararına küfredersin çünkü değiştiremeyeceğini bilirsin. Bu halkı değitiremeyiz. Ne açlıkla, ne depremle değişir bu halk. Küfredin. En azından rahatlarsınız. Marx lümpen karakterli işçi sınıfını nasıl değiştirmediyse, Gorki içinden geldiği Mujik sınıfından neden nefret ettiyse 21. yüzyılda ezilen kesimin karakteri hep aynı. Karaktersizlik! "