Çeyiz setleri dev indirimle satışa çıkıyor! BİM 2 gün raflarına dizecek

BİM 15 Mart aktüel ürünleri belli oldu...

Çeyiz setleri dev indirimle satışa çıkıyor! BİM 2 gün raflarına dizecek

BİM'DE BU HAFTA ÇEYİZCİLERİN GÜNÜ…

 15 Mart Cuma BİM E e hangi ürünler geliyor… İşte detaylar…

bim

BİM her hafta aktüel ürünleri ile bir çok vatandaşın ihtiyaçlarını karşılıyor. Üstelik uygun fiyatlı çeyiz ürünlerinin de bulunduğu BİM de evini yenilemek isteyen ya da yeni ev kuracaklara ekonomik ev aletleri ve çeyiz ürünleri sunuluyor. 15 mart itibari ile marketlere giderek sizde evinizin ihtiyaçlarına yönelik ihtiyaçlarınızı ekonomik olarak sağlayabilirsiniz.

BİM A’ dan Z’ye bir çok ürün çeşidine sahip uygun fiyatlara satış yapan bir zincir market. Ürünlerinin kalitesi ise tartışılmaz. Bu nedenle de bir çok vatandaş evinin ihtiyaçlarını BİM marketlerden karşılıyor. Bim her hafta aktüel ürünleri getirerek uygun fiyatlara yeni ürünler getiriyor. İşte bu hafta da yine evini yenileyecek ev hanımları ya da çeyiz hazırlığı yapan genç kızlar bim in yolunu tutacaklar. ..

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan BİM fiyatları ile her zaman ön planda olmaya devam ediyor. Yeni yayınlanan aktüel katoloğunda ise ihtiyaçlarınızı buabilirsiniz. 15 Mart itibari ile mağazalarda Televizyon, bilgisayar, yazıcı, kahve makinesi, yağsız fritöz, Blender seti, tost makinesi, cep telefonu, elektirk süpürgesi, kapaklı tv ünitesi, bisiklet, lazer epilasyon cihazı, ayakkabı dolabı, çelik termos, düdüklü tencere takımı, kahvaltı seti, banyo seti, nevresim takımı, battaniye, yastık, koltuk örtüsü, lastikli çarşaf, süet fon perde, el havlusu, yastık kılıfı, yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı, tencere takımı ve daha fazlasını bulacaksınız.