Cani Koca Eşini ve 3 Yaşındaki Kızını Öldürdü!

Mersin'de yaşayan 31 yaşındaki Ali Dilek isimli şahıs cinnet geçirerek önce 25 yaşındaki eşini, ardından 3 yaşındaki oğlunu vurarak öldürdükten sonra aynı silahla kendini öldürdü.

Cani Koca Eşini ve 3 Yaşındaki Kızını Öldürdü!

Cani Koca Eşini ve 3 Yaşındaki Kızını Öldürdü

3 kişinin ölümüyle sonuçlanan katliam bugün Mersin'de yaşandı. Gelen bilgilere göre Mersin'de yaşayan Dilek ailesi arasında henüz bilinmeyen neden tartışma çıktı ve kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Bu esnada 31 yaşındaki baba Ali Dilek cinnet geçirdi ve eline aldığı silah ile önce 25 yaşındaki eşi Nurgül Dilek'i, ardından da 3 yaşındaki Yiğit Dilek'i vurarak öldürdü. Cani koca ardından aynı silahlı kendisini öldürdü.

Silah seslerini duyan mahalleli durumu hemen polis ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde eve gelen ekipler, içeri girdiklerin korkunç manzara ile karşılaştı. Yapılan savcılık incelemesi sonrasında anne, baba ve 3 yaşındaki çocuğu cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Olay yerinde inceleme sürerken, ekipler soruşturma başlattı.