Çalınan otomobilini bulunca neye uğradığını şaşırdı

İzmir'in Buca ilçesinde, gece yarısı çalınan bir otomobilini birkaç gün sonra başka bir sokakta parçalanmış halde bulan vatandaş neye uğradığını şaşırdı. 45 yaşındaki otomobilin sahibi Mutlu Filiz aracını görünce çok şaşırdığını ve otomobilini bulduğuna pişman olduğunu söyledi.

Çalınan otomobilini bulunca neye uğradığını şaşırdı

İzmir Buca’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Ufuk Mahallesi Mehmetçik Caddesi'nde oturan cam balkon işiyle uğraşan, evli ve 2 çocuk babası Mutlu Filiz'in aracı 2 hafta önce evinin bulunduğu sokaktan çalındı. 
Sabah saatlerinden pazara gitmek için evinden çıkan Filiz aracını park ettiği yerde bulamayınca durumu hemen polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren ekipler çalışma başlattı. Araştırmalar neticesinde aracı çalan kişi bulunarak, şüphelinin kimliğini belirledi. Ancak polis ekipleri aracı bulamadılar.


Olaydan 2 gün sonra çalınan otomobilin iskeleti, Gediz Mahallesi'nde bir sokak arasında terk edilmiş bir halde bulundu. Tanınmaz halde olan otomobil, şasi numarasından belirlendi.
Otomobilini görünce neye uğradığını şaşıran Filiz büyük bir şok yaşadı. Motorundan elektrik aksamına, koltuklarından döşemesinden kapılarına kadar her bir parçası çalınan araç iskelet olarak terk edilmiş halde bulundu. Aracının o halinin gören talihsiz adam oldukça üzülürken  olayı şu şekilde aktardı: "Otomobilimi 2 yıl önce satın aldım. Şimdi hurdaya göndermek zorunda kalacağım. Otomobili parçalamışlar. Motorundan şanzımanına, tavanından döşemesine kadar her şeyini sökmüşler. Bu halini görünce çok şaşırdım. Elim, ayağım titredi. Otomobili bulduğuma pişman oldum. Keşke böyle görmeseydim. Çok üzüldüm. Bu hale getireni Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.
Polis ekipleri gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.