Büyük boy havlu ve tuvalet kağıdı dip fiyata! 107 TL olduğunu duyan o markete koşuyor

Tarım Kredi Market şubat ayında kampanyaları ile şaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Büyük boy havlu ve tuvalet kağıdı dip fiyata! 107 TL olduğunu duyan o markete koşuyor

TARIM KREDİ MARKETTE O İNDİRİM BAŞLADI….

Tarım Kredi Market’te indirimli günler başladı… Kağıt havlu ve tuvalet kağıdı fiyatları inanılmaz fiyatlara indi. İşte detaylar….

bim

Şubat ayına indirimler ile başlayan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri vatandaşlara uygun fiyatlı ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Güncel indirim katoloğunu yenileyen markette de hemen hemen herkesin kesesine göre alışveriş yapma imkanı bulunuyor. İndirimli fiyatlardan haberdar olmak için ise bir çok vatandaş bu marketlerdeki indirimleri yakından takip ediyor. Bun a göre de marketin soysa medya hesabı üzerinden indirimli güncel fiyatlar paylaşıldı. İşte o listede indirimli ürünler ve detayları…

KAÇMAZ KAMPANYA

 27 Ocak - 2 Şubat tarihi arasında devam eden kağıt havlu ve tuvalet kağıdındaki indirimler devam ediyor. Bu na göre market tarafından yapılan paylaşıma göre devam eden kampanya kapsamında Solo bambu özlü kağıt grubu kağıt havlu 2 katlı 16 rulo 119.90 TL yerine 107.90 TL den alıcı bekliyor. Tuvalet kağıdı 2 katlı 40 rulo ise 179.90 TL’den 159.90 TL'ye kadar düştü. Bu fiyatları duyan vatandaşlarda kampanyadan yararlanmak için marketin yolunu tuttu. Tarım Kredi Market indirimli ürünleri güncellendikçe sizlerle yaylaşmaya devam edeceğiz. Kredi marketlerde bunun yanı sıra bir çok üründe kampanyalı fiyatlar devam ediliyor. Sizlerde sosyal medya hesabı üzerimden ya da en yakın bir Kredi markete giderek avantajlı fiyatlardan haberdar olabilirsiniz.