Bursa Bolu Iğdır ve Burdur 2020 Resimli İmsakiyesi

Bursa, Bolu , Iğdır ve Burdur için 2020 yılı imsak ve iftar saatleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafındna yayımlandı. İşte 2020 yılı Bursa, Burdur, Bolu ve Iğdır illerinin imsakiyeleri.

Bursa Bolu Iğdır ve Burdur 2020 Resimli İmsakiyesi

Bursa Bolu, Iğdır ve Burdur 2020 yılı imsakiyesi.

11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi. Oruç ayının gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konu imsak ve iftar saatleri oldu. Bursalılar , Bolulular ve Burdurlular , 2020 yılı Ramazan ayı imsakiyesini araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda Ramazan ayı imsakiyelerine yer verdik.

Peki Bursa ‘da ezanlar saat kaçta okunacak Bursa ‘da imsak ve iftar saatleri kaçta? Iğdır Ezan vakti saat kaçta? Bolu ‘da namaz saatleri kaçta? Bolu imsak ve iftar saatleri nedir? Burdur ‘da imsak ve iftar vakti saat kaçta? Kamubulteni.com olarak bu yazımızda imsak ve iftar saatlerine yer verdik.

Ey iman edenler! İhramlı iken (karada) av hayvanı öldürmeyin. Kim (ihramlı iken) onu kasten öldürürse (kendisine) bir ceza vardır. (Bu ceza), Kâ’be’ye ulaştırılmak üzere, öldürdüğünün dengi olup, içinizden iki âdil kimsenin takdir edeceği bir kurbanlık hayvan; veya yoksulları yedirmek suretiyle keffaret; yahut onun dengi oruç tutmaktır. (Bu) yaptığı işin kötü sonucunu tatması içindir. Allah, geçmiştekileri affetmiştir. Fakat kim bir daha böyle yaparsa, Allah ondan intikam alır. Allah, mutlak güç sahibidir, intikam sahibidir. (Mâide Sûresi 95)

BURSA İMSAKİYE 2020

BOLU RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ 2020

BURDUR RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ 2020

IĞDIR İMSAKİYE 2020

Ramazan Ay’ında bütün müminlerin dualarını oruçlarını ALLAH (c.c) kabul etsin ALLAH (c.c) Bizi bütün kötülüklerden ıslah etsin.

Rabbimizin kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan kurtaran bu mübarek ayın büyün müminlerimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Ramazan ayının bereketi hanenize hoşgörüsü gönüllerinize sabrı ruhunuza dolsun, hoş geldin on bir ayın sultanı Ya Şehri-İ Ramazan.