Bulaşık deterjanı, yumuşatıcı indirime girdi! Migros aktüel ürünler kataloğu

Migros, 25 TL'lik alışverişlerinizi ödüllendiriyor! İşte kampanyaya ilişkin ayrıntılar...

Bulaşık deterjanı, yumuşatıcı indirime girdi! Migros aktüel ürünler kataloğu

Migros market zinciri, müşterilerine büyük avantajlar sunan "Seç-Al" kampanyasını yeniden başlattı. Bu kampanya ile 25 TL'lik alışveriş yapan müşteriler, çeşitli ürünleri özel indirimli fiyatlarla satın alma şansı yakalıyor.

Migros, kampanya kapsamında tam 12 farklı ürünü indirimli fiyatlarla sunuyor. Müşteriler, sadece 25 TL'lik alışveriş yaparak favori ürünlerini cazip fiyatlarla satın alabilirler. Kampanyaya dahil olan ürünlerden bazıları şunlar:

Heinz Ketçap 375 g ve Mayısonez 330 g ikili seti, 25 TL'lik alışverişte sadece 79,95 TL.

Torku Banada Kakaolu Fındık Kreması 700 g, 25 TL'lik alışverişte 79,9 TL.

Çiziviç Peynirli Sandviç Kraker 246 g, 25 TL'lik alışverişte 23,9 TL.

Haribo Mega Mix 360 g, 25 TL'lik alışverişte 44,95 TL.

migros

Kampanya sadece gıda ürünleriyle sınırlı kalmıyor. Yumoş marka çamaşır yumuşatıcıları, Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı, Fairy Platinum Hijyen Sıvı Bulaşık Deterjanı gibi temizlik ürünleri de indirimli olarak sunuluyor.

"Seç-Al" kampanyası sadece Migros, 5M, Mjet ve Minigros mağazalarında geçerlidir ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. Müşteriler, fırsatları kaçırmamak için Migros mağazalarına uğrayarak kampanyadan yararlanabilirler.

Migros'un bu kampanyası müşterilere hem ekonomik hem de çeşitli ürünlerde büyük indirimler sunuyor. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen müşterilerin hızlı davranması önerilir.