Bu Hafta Hangi Filmler Vizyona Girecek?

Bu hafta da sinema perdesinde, korku, komedi, anime ve gerilim gibi birbirinden çeşitli türlerde yeni filmler izleyicilerle buluşacak.

Bu Hafta Hangi Filmler Vizyona Girecek?

Bu hafta da sinema perdesinde, korku, komedi, anime ve gerilim gibi birbirinden çeşitli türlerde yeni filmler izleyicilerle buluşacak. Hem yerli yapım, hem de yabancı yapımlar, 2 Haziran Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş

2018 yapımı Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filminin devamı olan Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş, Spider-Man'in yeni bir ekibiyle birlikte karşılaştığı güçlü bir kötüye karşı mücadelesini anlatıyor. Miles, Gwen Stacy ile yeniden bir araya gelerek Çoklu Evren'e adım atar. Orada, örümcek-insanlarla karşılaşırlar ve bu yeni tehditle başa çıkmak için yeteneklerini kullanmak zorunda kalırlar.

Eyvah Babam

Komedi severleri sinemaya çeken Eyvah Babam, babasını nişanlısı ve ailesiyle tanıştırmak için bir yolculuğa çıkan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Robert De Niro'nun başrolde olduğu film, iki farklı ailenin bir araya gelmesiyle yaşanan komik olayları anlatıyor. Sebastian'ın nişanlısını tanıştırmak için babasıyla çıktığı yolculukta beklenmedik olaylarla karşılaşması anlatılıyor. Başrollerde Sebastian Maniscalco ve Leslie Bibb yer alıyor.

Prestij Meselesi

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği müzikal türündeki Prestij Meselesi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in şöhret basamaklarını tırmanışını konu ediyor. Film, 1991 yılında kurulan ve özellikle 90'lı yıllarda ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen sanatçıların yıldızlığa uzanan yolculuğunu anlatıyor.

The Boogeyman

Rob Savage'in yönettiği gerilim filmi The Boogeyman, Stephen King'in aynı isimli romanından uyarlanmıştır. Film, annelerini trajik bir şekilde kaybeden iki kız çocuğunun evlerinde yaşayan ve kurbanlarının acılarıyla beslenen şeytani bir varlıkla mücadelesini konu ediyor.

Dali Diyarı

John Walsh'ın senaryosunu yazdığı Dali Diyarı (Daliland), ünlü ressam Salvador Dali'nin büyük sergisine hazırlanırken genç bir asistanın ona yardım etme hikayesini anlatıyor. Mary Harron'un yönettiği filmde, Oscar ödüllü oyuncu Ben Kingsley, ünlü ressama hayat veriyor. Filmin kadrosunda ayrıca Barbara Sukowa, Suki Waterhouse ve Ezra Miller yer alıyor.

Hipnotik: Zihin Avı

Ben Affleck, Alice Braga ve JD Pardo'nun başrollerini paylaştığı Hipnotik: Zihin Avı, Dedektif Danny Rourke'un kaybolan kızını ararken başından geçenleri anlatıyor. Dedektif, kaybolan kızını bulmak için ipuçlarını takip ederken zihinlerini kontrol edebilen hipnotiklerle mücadele etmek zorunda kalır.