Bodrum'da Özel Plajlarda Localar 10 Bin Euroya Kadar Çıkıyor

Plajlarıyla ve giriş ücretleriyle ünlenen tatil beldesi Bodrum'da sezonun açılmasıyla birlikte bazı plajlarda localar 10 bin euroya kadar çıkıyor.

Bodrum'da Özel Plajlarda Localar 10 Bin Euroya Kadar Çıkıyor

Bodrum'da Özel Plajlarda Localar 10 Bin Euroya Kadar Çıkıyor

Tatil sezonunun gelmesiyle birlikte koronavirüs sebebiyle yaklaşık 3 sezondur kapıları kapalı olan mekanlar ve plajlar açılmaya başladı. Her sene plajlarıyla ve giriş ücretleriyle gündeme gelen Bodrum bu senede adından söz ettirecek gibi.Özellikle geçtiğimiz senelerde plaj ücretleriyle tartışma konusu olan kentte bu sene en ucuz plaj 150 TL'den başlarken, bazı özel plajlarda gruplar için ayrılmış olan localarda günlük ücretler 10 bin euroya kadar çıkabiliyor.

Lahmacun 200 TL'ye kadar çıkabiliyor

Fiyatlarıyla dudak uçurtan plajlar aynı zamanda lahmacun ve hamburger fiyatlarıylada adından söz ettiriyor. Bazı plajlarda 1 lahmacun 200 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 500 TL'lere kadar çıkabiliyor.

Her hizmetin bir bedeli vardır

Her hizmetin bir bedeli olduğunu belirten Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, mekanların kalitesine göre ücretlerin yüksek olmasının normal olduğunu ancak, salaş mekanlarda yüksek ücretlerin talep edilmesinin doğru olmadığını söyledi.Dengiz, “Her hizmetin bir fiyatı vardır. İyi bir marka gömlek giymenin bir bedeli olduğu gibi. Daha uygun fiyatlı da gömlek giyebilirsiniz. Bizdeki otelcilik de hizmet de bu şekildedir. İyi hizmet veren otellerin, özel plajların fiyatı bellidir. Orta kalitedeki otellerde fiyatlar daha uygundur. Bu bedeli de verilen hizmete ödüyorsunuz. Lahmacunun fiyatının 200 TL olmasının mutlaka bir nedeni vardır. Bunun hem ürün hem de sunumunda bir hizmet kalitesi vardır” diye konuştu.