Birikmiş 125 bin TL'si olana talih kuşu kondu! O ilde yaşayanlara müjde

125 bin TL'si olan Ankara'da yatırım yapma şansını elde edebiliyor. Peki bu nasıl olacak? Yapı Yönetim Kurulu Başkanı'nın duyurusunda tüm detaylar açıklandı..

Birikmiş 125 bin TL'si olana talih kuşu kondu! O ilde yaşayanlara müjde

Ankara'daki Metafor Ankara Projesi ile ilgili bilgiler veren View Yapı Yönetim Kurulu'nun başkanı Ali İmran Bozdoğan, gayrimenkul yatırım fonlarıyla düşük bütçeli küçük yatırımcıların gayrimenkul sahibi olacağını söyledi.

"160’IN ÜZERİNDE YATIRIM FONU KURULDU”

125 bin TL ile Ankara'da yatırım yapma

Gayrimenkul yatırım fonlarının, yatırım araçlarında fon paylarına bölünüp modellendiği yatırım türü olduğunu söyleyen Ali İmran Bozdoğan, konuya ilişkin konuşmasında “SPK'nın denetim ve denetimine tabidir. Portföy yöneticileri tarafından kurulur ve yönetilir. Güvenli olduğundan yatırım için önemli bir araçtır. Ayrıca ciddi vergi avantajları da var. Şu anda Türkiye'de kurulu 160'ın üzerinde bir gayrimenkul yatırım fonu var" ifadelerini kullandı.

Ali İmran Bozdoğan, Metrekare satış sistemimiz ile sektörün daralma döneminde çok ciddi satışlar elde ettik" dedi ve konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Birim metrenin maliyeti 125 bin TL. Ticari gayrimenkuller arasında en karlı gayrimenkul türü alışveriş merkezleridir. Gayrimenkul yatırım fonları aracılığıyla yatırımcılara bu hizmetin sağlanması bizim ve yatırımcılarımız için büyük bir fırsat."