Bir gece ansızın söküp götürecekler! Evinde doğal gaz kullananlar hayatının şokunu yaşayacak

Evinde doğal gaz kullananlara şaşırtan duyuru yapıldı. Isınma ihtiyacı olarak yaygın şekilde tercih edilen doğal gaz yerini yeni sisteme bırakıyor. Enerji sektöründe geliştirilen yenilikçi sistemle beraber doğalgaz tarihe karışacak.

Bir gece ansızın söküp götürecekler! Evinde doğal gaz kullananlar hayatının şokunu yaşayacak

Teknolojinin gün geçtikçe ilerlemeye devam ederken enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere olan istekler artış gösterdi. Bu taleplere karşılık olarak mühendisler tarafından geliştirilen yenilikçi bir boya, ısı enerjisine dönüşebilen bir çözüm imkanı sağlandı. Tokat'ta faaliyet gösteren bir girişimci, geleneksel ısınma yöntemleri olan kömür ve doğal gazın yerine geçebilecek çözüm yolları bulundu.

Kullanıma sunulacak olan sistem evleri, bahçeleri ve daha fazlasını ısıtmak için özel bir boya aracılığıyla elektrik enerjisini ısıya dönüştürerek çalışan bir sistemdir. Bu yenilikçi teknoloji, ekonomik ve çevreci özelliklerin bulunması gerekiyor. Enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik açısından önemli bir adım olan bu sistem, modern çözümler arayan kullanıcılar adına farklı seçenekler verildi.
doğal gaz da yeni sistem
Girişimci Gamze Vural, doğal gazın yer almadığı bölgelerde kömür kullanımından sorunlar yaşanların ihtiyaçlarına göre bakılarak yeni sistem harekete geçildi. Vural, geliştirdikleri sistemle doğalgazın olmadığı yerlerde kullanılabilecek etkili bir ısıtma çözümü sağlandı. Teknolojinin ilerlemesiyle beraber ısı boyalarıyla kaplanan yüzeylere uygulanan elektrik enerjisi, anında ısıya dönüşerek evlerden seralara, bahçelerden farklı yerlerde ısınma şansı sunuldu.

Isınmayan odalar için bu ısı boya sistemine takviye olarak kullanıma geçildi. Bulunan petekler de kolayca entegre edilebilen bu yenilikler, petek alımına gerek kalmadan ekonomik bir ısınma imkanı verildi. Elektrik enerjisiyle çalışan bu sistemin düşük watt tüketimi ile ekonomik, çevreci ve doğal bir ısınma çalışmalarıyla beraber yalnızca peteklerde değil laminant altında, fayanslarda kullanıma açılacaktır.