BİM'den Özür Mesajı Geldi! O Ürünler Toplatılacak

BİM Marketler zincirinin 23 Nisan'da satışa sunduğu Simfer marka elektrikli fırının tanıtımındaki özellikleri taşımadığı gün yüzüne çıkınca, BİM özür dileyerek fırınları toplama kararı aldı.  

BİM'den Özür Mesajı Geldi! O Ürünler Toplatılacak

BİM'in itnernet sayfasından 349 TL olarak açıklanan ve 23 Nisan'da mağazalarda satışa sunulan Simfer Marka fırınlar toplatılıyor.

Çok sayıda satılan fırınlardan internetteki ve paket üzerindeki özelliklerin ilgili fırında bulunmadığı, kutu üzerindeki özelliklerin aksine farklı model ürünün kutudan çıktığı kaydedildi.  Çok sayıda şikayetin ardından BİM, özür mesajı yayımlayarak, iadelerin kabul edileceğini ilan etti. BİM'in resmi hesaplarından bir de mesaj yayımlanırken, ilgili mesajda şu ifadeler görüldü: 23 Nisan 2021 Cuma günü mağazalarımızda satışa sunduğumuz Simfer markalı midi fırının afişte yer alan ürün özellikleriyle uyuşmaması nedeniyle satılan ürünlerin toplatılmasına karar verilmiştir. Ürünü satın alan müşterilerimizin en yakın BİM mağazasına iade etmelerini bekler, yapılan hatadan dolayı özür dileriz