Bim Aktüel 2 Ağustos 2019 İndirimli Ürünleri

BİM marketler, 2 Ağustos 2019 günü birçok üründe indirime gideceğini duyurdu. Telefon, davlumbaz, fırın, türk kahvesi makinesi, çaycı, bavul, elektrikli süpürge, ütü gibi ürünlerde yapılan indirimler yazımızda.

Bim Aktüel 2 Ağustos 2019 İndirimli Ürünleri

BİM 2 Ağustos aktüel ürünleri.

Her haftanın Cuma günü ürünlerinde indirime giden BİM marketler, 1 Ağustos 2019 günü de birçok üründe indirime gideceğini duyurdu. 

Perakende satış sektörünün öncü kuruluşlarından olan, açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı  düşünen, ucuz ürünleri ile vatandaşların tercih nedeni olan BİM marketler , birçok üründe 2 Ağustos 2019 Cuma günü indirime gideceğini duyurdu. 

İşte Bim marketlerin 2 Ağustos 2019 indirimleri. 

Kumtel marka tavuk çevirmeli fırın, Türk kahvesi makinesi, cam davlumbaz, keysmart marka çay makinesi, set üstü cam ocak gibi ürünlerdeki indirimler şu şekilde;

Aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasına baktığımızda Arnica marka elektrikli süpürge, Arzum marka buharlı ütü, Kameralı Drone, valiz, çocuk valizi, fakir marka saç kurutma makinesi, ayaklı basket potası, deri kemer, cüzdan gibi ürünlerde indirim yapıldığı görüldü. İşte indirimler. 

Son sayfada ise indirime giren akıllı telefona yer verildi. Huawei marka Y5 2018 akıllı telefon 879 TL 'den satışa sunuluyor.