BİM 8 Mart indirimi baş döndürdü! O ürünler yüzde 50 indirimle satılacak

BİM 8 Mart itibariyle Ramazan ayına özel sunduğu aktüel ürünlerle müşterilerinin yüzünü güldürecek! İşte ayrıntılar...

BİM 8 Mart indirimi baş döndürdü! O ürünler yüzde 50 indirimle satılacak

Bim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel kampanyalar ve büyük indirimlerle karşılıyor. Yayımlanan kataloglarında, elektronik ürünlerden başlayarak, tekstil ürünlerine, çeyiz ürünlerinden tamirat malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.

Elektronik kategorisinde Senna 50 inç ultra HD Google TV ve 32 inç HD ready Android 13 smart TV gibi ürünlerde özel fiyatlar ve cazip taksit avantajları sunuluyor. Cep telefonları, kulaklık, şarj aletleri ve diğer elektronik ürünlerde de müşterilere çeşitli indirimler vaat ediliyor.

Textil ürünleri arasında ise Kiğılı Dynamic sweatshirt, yağmurluk, mest, namaz elbisesi gibi ürünler ön plana çıkıyor. Ayrıca örgü ürünleri, yazma ipliği, dikiş setleri gibi ürünlerde de çeşitli indirimler müşterilere sunulacak.

Tamirat ve boya ürünleri kategorisinde SGS matkap, tornavida seti, makaralı kablo, boya ürünleri gibi ürünlerde büyük indirimler mevcut. Ev tamirat ve tadilat ürünleri de unutulmamış; çatal başlı çekiç, su ustası, şerit metre, vantuzlu yükseltici stoper makine ayağı gibi ürünlerde büyük fırsatlar sunuluyor.

bim 8 mart indirimleri

Çeyiz ürünleri arasında çaydanlık, cam ürünler, saklama kapları ve otomatik temizlik seti gibi ürünler öne çıkarken, plastik ürünlerde de adet fiyatıyla müşterilere 15 TL'den başlayan indirimli fiyatlar sunuluyor.

Bim, 8 Mart 2024 kataloglarıyla müşterilere eşsiz alışveriş deneyimleri yaşatmayı hedefliyor. Harika kampanyaların ve bereketli indirimlerin yer aldığı bu kataloglar, mahallelerinize kadar ulaşacak. Müşteriler, bu fırsatları kaçırmamak adına resmi Bim internet adresinden katalogları inceleyebilirler. İndirimlerle dolu harika günler ve bereketli bir Ramazan Ayı dileriz.