Bilecik , Bingöl , Hatay ve Bitlis 2020 İmsak ve İftar Saatleri İmsakiyesi Resimli

2020 yılı Ramazan ayı imsakiyeleri hakkında açıklama geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Bilecik, Bingöl , Hatay ve Bitlis şehirlerinin imsakiyelerine, iftar ve sahur vakitleri ile namaz saatlerine yer verildi.

Bilecik , Bingöl , Hatay ve Bitlis 2020 İmsak ve İftar Saatleri İmsakiyesi Resimli

Bilecik Bingöl , Hatay ve Bitlis 2020 yılı imsakiyesi.

Ramazan oruç ayı geldi. 2020 yılında Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşların en çok araştırdığı konu imsakiyeler oldu. Bilecik, Bingöl ve Bitlis ‘te yaşayan vatandaşlar imsak ve iftar saatlerini araştırmaya başladı. Peki Ramazan ayında imsak vakti saat kaçta? İftar vakti saat kaçta girecek? Bilecik’te ezan saat kaçta okunacak? Bingöl ‘de ezan saat kaçta okunacak? Bitlis ‘te iftar ve imsak saatleri kaçta? İmsakiyeye göre Ramazan ayında vatandaşlar kaç saat oruç tutacak?

Biz de kamubulteni.com olarak vatandaşların en çok araştırdığı bu konulara haberimizde yer verdik. İşte Bilecik , Hatay , Bingöl ve Bitlis için Ramazan İmsakiyesi.

Allah, boş bulunarak ettiğiniz yeminlerle sizi sorumlu tutmaz. Ama bile bile yaptığınız yeminlerle sizi sorumlu tutar. Bu durumda yeminin keffareti, ailenize yedirdiğinizin orta hâllisinden on yoksulu doyurmak, yahut onları giydirmek ya da bir köle azat etmektir. Kim (bu imkânı) bulamazsa, onun keffareti üç gün oruç tutmaktır. İşte yemin ettiğiniz vakit yeminlerinizin keffareti budur. Yeminlerinizi tutun. Allah, size âyetlerini işte böyle açıklıyor ki şükredesiniz. (Mâide Sûresi 89)

BİLECİK RAMAZAN İMSAKİYESİ 2020

BİNGÖL RAMAZAN İMSAKİYESİ 2020

BİTLİS 2020 RAMAZAN İMSAKİYESİ

HATAY İMSAKİYE 2020

Ellerimiz Sema’da dualarımız Allah’a bu mübarek ramazan ayında şükür edelim Allah’ımıza, ramazan ayınız mübarek olsun.

Başı rahmet, ortası merhamet, sonu ise cehennemden azad olan, mübarek Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.