Berkay'ın Eşinden Arda-Berkay Kavgası Açıklaması (Berkay Ameliyat Oluyor)

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında çıkan kavganın detayları belli oldu. Edinilen son bilgilere göre Berkay 'ın bugün saat 16,00'da ameliyata gireceği bildirildi.

Berkay'ın Eşinden Arda-Berkay Kavgası Açıklaması (Berkay Ameliyat Oluyor)

Habertürk yazarı Esin Övet Arda Turan ile Berkay arasında çıkan kavganın detaylarını yazdı.

Esin Övet'in kaleme aldığı yazısında Berkay 'ın eşi ile görüştüğünü söyledi ve kavganın nedeni ile Berkay 'ın son durumu hakkında bilgi aldığını söyledi. 

Berkay 'ı aradığını ama telefonunun kapalı olduğunu söyleyen Övet, daha sonra Berkay 'ın eşini aradığını söyledi ve yaşanan olayları sorduğunu, inanmak istemediğini söyledi. Berkay 'ın eşi Özlem ise yaşananların gerçek olduğunu söyledi.

Berkay 'ın eşinin çok üzgün ve sinirli olduğunu söyleyen Övet,  yaşanan olayı şu şekilde aktarıyor:

"Yan masalarında Arda Turan erkek arkadaşlarıyla eğleniyor. Ve sonrası aynen şöyle gelişiyor. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlattıkları:

“Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?”

Kamubulteni.com  | Ankara