Bartın Batman Hakkari ve Bayburt İmsakiye 2020 Sahur ve İftar Vakti Resimli

2020 yılı Ramazan ayı imsakiyesi yayımlandı. Bartın , Batman, Hakkari ve Bayburt için imsak ve iftar saatleri, 2020 yılı için bu illerin Ramazan ayı imsakiyeleri resimli şekilde haberimizd.e

Bartın Batman Hakkari ve Bayburt İmsakiye 2020 Sahur ve İftar Vakti Resimli

Bartın , Batman, Hakkari ve Bayburt 2020 yılı imsakiyesi.

2020 yılı Ramazan oruç ayı geldi. İslam Aleminin büyük bir merak ve heyecanla beklediği oruç ayının gelmesi ile birlikte vatandaşların en çok aradığı konu imsak ve iftar saatleri oldu. Sabah namazının girdiği vakit ile akşam ezanının okunduğu saati merak eden vatandaşlar , 2020 yılı Ramazan ayı imsakiyesini araştırmaya başladı. Peki Bartın imsak ve iftar saatleri nedir? Batman iftar ve imsak vakti ne zaman? Hakkari imsakiyesi. Ezan saat kaçta okunacak? Saat kaçta oruç tutulacak? Oruç vakti saat kaçta çıkıyor? Bayburt ‘ta namaz saat kaçta?

Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda imsakiyelere yer verdik. İşte 2020 yılı Bartın Batman ve Bayburt illerinin imsakiyeleri.

Bir mü’minin bir mü’mini öldürmesi olacak şey değildir. Ancak yanlışlıkla olması başka. Kim bir mü’mini yanlışlıkla öldürürse, bir mü’min köleyi azad etmesi ve bağışlamadıkları sürece ailesine diyet ödemesi gerekir. (Öldürülen kimse) mü’min olur ve düşmanınız olan bir topluluktan bulunursa, mü’min bir köle azad etmek gerekir. Eğer sizinle kendileri arasında antlaşma bulunan bir topluluktan ise ailesine verilecek bir diyet ve mü’min bir köle azad etmek gerekir. Bunlara imkân bulamayanın, Allah tarafından tövbesinin kabulü için iki ay ard arda oruç tutması gerekir. Allah, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir. (Nisâ Sûresi 92)

BARTIN İMSAKİYE 2020

BATMAN İMSAKİYE 2020

BAYBURT İMSAKİYE 2020

HAKKARİ İMSAKİYESİ 2020

Cenab-ı Hakk’ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan Ayını tebrik ederim.

Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir… Rahmet ile başlayan Ramazan Ayının kurtuluş ile tecelli bulması temennilerimle.