Bakan Varank'ın babası Ali Haydar Varank vefat etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın babası Ali Haydar Varank vefat etti.

Bakan Varank'ın babası Ali Haydar Varank vefat etti

Bakan Varank'ın babası Ali Haydar Varank vefat etti

Hazine ve Maliye Bakanı ile birlikte depremden etkilenen Malatya'da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, acı haberi sabah saatlerinde Malatya'da aldı.Babasının vefat haberini alan Varank Adıyaman'da bugün gerçekleştireceği ziyareti iptal ederek, İstanbul'a döndü.

Cenazesi yarın defnedilecek

84 yaşında olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın babası Ali Haydar Varank yarın Fatih Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda defnedilecek.

Bakanın abisi Prof. Dr. İlhan Varank 15 temmuz'da şehit olmuştu

Trabzonlu olan Varank ailesi 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın abisi  Prof. Dr. İlhan Varank'ı şehit vermişti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a taziye

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, babası Ali Haydar Varank'ın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ın kıymetli babası Ali Haydar Varank'a, Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.