Aynada yüzünüze bakıp fakir misiniz zengin mi öğrenin! Sonuçlar ağızları açık bırakıyor

Yüzünüzün renginden zengin olup olmadığınızı anlayabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Aynada yüzünüze bakıp fakir misiniz zengin mi öğrenin! Sonuçlar ağızları açık bırakıyor

Teninizin rengi zenginlikle ilgili önemli ipuçları veriyor! Zengin misiniz fakir misiniz hemen öğrenin! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEN RENGİ ZENGİNLİK BELİRTİSİ

Yapılan araştırmalara göre dar yüzü ve açık ten rengi olan insanların zengin kişiler olabilme ihtimali olduğunu ortaya koyuyor. Aynı zamanda kalkık kaş, birbirine yakın göz gibi birçok yüz özelliği de zenginlik belirtilerinden. APA Journal of Experimental Psychology dergisinde yapılan araştırmaya göre araştırmacıların belirlediği yüz özelliklerine sahip olan insanlar sıcakkanlı ve güvenilir olarak tanınıyor. Daha geniş ve düz yüz hattı olan insanlar ve soğuk ten rengi olanlar daha fakir insanlardan oluşuyor. 

yüz şekline göre zenginlik belirtisi

Meta CEO'Su Mark Zuckerberg ve Amazon CEO'su Jeff Bezos gibi zengin ve tanınan insanların araştırmaya göre zengin yüz özelliklerine sahip olduğu konuşuluyor. Zuckerberg dar bir yüz yapısına sahip, Bezos ise sıcak ve canlı bir ten rengine sahip. Araştırma yazarları bu belirtilerin sadece zenginlik ve fakirlik için yeterli olmayacağını söylüyor. Yargılamanın çok boyutlu bir süreç olduğu ve tek özellik üstünden değerlendirme yapılamayacağı söyleniyor. Araştırmacılardan Dr. R. Thora Bjornsdottir konu ile ilgili şu açıklamaları yapıyor; 'Bu özellikler algıları şekillendirir. Diğer insanlar haklarında olan izlenimler onlar açısından belirli durumlarda avantaj veya dezavantaja dönüşebiliyor.'