Ayna gibi parlayan camların sırrı bu karışımda! Bir kez silince gözleriniz kamaşacak

Ayna gibi parlayan camların sırrını öğrenmek için doğru yerdesiniz. İşte, size pencerelerinizin parlak kalmasını sağlayacak bazı ipuçları. Bu etkili temizlik önerileriyle pencerelerinizin pırıl pırıl temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Ayna gibi parlayan camların sırrı bu karışımda! Bir kez silince gözleriniz kamaşacak

Kim camı ayna gibi temizlemek istemez ki? Verdiğimiz bilgileri kullanarak evinizde ayna ve diğer camları temizleyebilirsiniz. Sadece bilmeniz gereken basit bir ipucu var.

Gereksiz kimyasallar kullanmaya gerek yok. Yapmanız gereken aslında çok basit. Camlarınızı cam suyu veya sirkeli su ile nemlendirip gazete kağıdıyla iyice silin. Cam suyuna sirke eklemek de camlardaki çizikleri giderecektir. Birçok ev hanımı gerçekte bu yöntemi kullanıyor.

Ayna gibi parlayan camların sırrı bu karışımda

"Camlarınızı şampuan kullanarak da temizleyebilirsiniz"

Camın şampuanla silinmesi en sık kullanılan cam temizleme yöntemlerinden biridir.

Nasıl yapılır?

Kovaya şampuan ekleyin. İçinde krem olmadığından emin olun. Daha sonra bu suyla camlarınızı silin. Camı kuru bir bezle kurulayın. Son olarak camlarınızı gazete kağıdıyla yeniden silin. Bu yöntem aynı zamanda camlarınızdaki çizikleri de ortadan kaldıracaktır.

Bu yöntem size uymadıysa en azından camlarınızı temizlerken kullandığınız suya sirke ekleyin. Böcek ve sivrisineklerin evinize girmesini engellemek için sirkeli su da kullanabilirsiniz. Evinizi temizlerken sirke kullanma alışkanlığı edinin.

Gereksiz kimyasallar kullanmadan camları temizleyebilir, evinizi temizleyebilirsiniz. Birçok ev hanımı evlerinde temizlik yaparken sirke kullanır.